Python ile en uyumlu metinsel dosya türü nedir?

Furkan059

Hectopat
Sınavda karşıma çıktı hiçbir yerde görmediğim için .txt dedim geçtim. Hazır bir eğitim olduğu için hocaya soramıyorum. Doğru mu yaptım?

En uyumlu... Hiçbir fikrim yok. Metinsel dosya türü tabirini ilk defa duyuyorum.
.json'ın kendine has bir türde verileri tutuyor. Kütüphaneler aracılığıyla iş görülüyor.
.log zaten .txt ile kayda değer farkı olmayan bir şey.
.log için geçerli olanlar .ini ve .cfg için de geçerli.
Hepsinin öyle ya da böyle kendi içinde veri tutma şeması var. Buna göre veri yazılıyor ve okunuyor.

Hazır eğitimin ne olduğunu öğrenebilir miyiz? Muhtemelen uzak durmanın fayda sağlayacağı bir yer/kişi.

En uyumlu... Hiçbir fikrim yok. Metinsel dosya türü tabirini ilk defa duyuyorum.
JSON'ın kendine has bir türde verileri tutuyor. Kütüphaneler aracılığıyla iş görülüyor.
.log zaten .txt ile kayda değer farkı olmayan bir şey.
.log için geçerli olanlar. İni ve. CFG için de geçerli.
Hepsinin öyle ya da böyle kendi içinde veri tutma şeması var. Buna göre veri yazılıyor ve okunuyor.

Hazır eğitimin ne olduğunu öğrenebilir miyiz? Muhtemelen uzak durmanın fayda sağlayacağı bir yer/kişi.

Eğitimin hala üyesiyim belirtirsem başım ağrıyabilir, o yüzden belirtmemeyi tercih ediyorum. Eğitmenleri başarılı fakat soruları hazırlayan arkadaşın python bilgisi zayıf belli ki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı