Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Eylül 2023 #11 bitwise dedi: Win -> bat + startup task'i olarak calistir. Genişletmek için tıkla... @The Shogun Üye daha kullanıcı şifre girmeden (oturumsuz) çalışsın istiyor. EnesMiran dedi: C:\Users\Miranç>python Desktop\PASSWORD_HACK.py dedim yine aynısı oldu. "Python C:\Users\Miranç\Desktop\PASSWORD_HACK.py" de denedim. Genişletmek için tıkla... PASSWORD HACK?
bitwise dedi: Win -> bat + startup task'i olarak calistir. Genişletmek için tıkla... @The Shogun Üye daha kullanıcı şifre girmeden (oturumsuz) çalışsın istiyor. EnesMiran dedi: C:\Users\Miranç>python Desktop\PASSWORD_HACK.py dedim yine aynısı oldu. "Python C:\Users\Miranç\Desktop\PASSWORD_HACK.py" de denedim. Genişletmek için tıkla... PASSWORD HACK?
EnesMiran Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2023 #12 bitwise dedi: Linux -> shebang + startup scripti olarak calistir. Win -> BAT + startup Task'i olarak calistir. Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak ne demek istiyorsunuz anlayamadım.
bitwise dedi: Linux -> shebang + startup scripti olarak calistir. Win -> BAT + startup Task'i olarak calistir. Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak ne demek istiyorsunuz anlayamadım.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Eylül 2023 #13 Emeklemeden dört nala koşmaya çalışan birisi daha. Canısı, EnesMiran dedi: Tamam da bilgisayarın kilidini girdikten sonra oluyor ve arka planda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kilit açıldıktan sonra açılacak zaten. Sen pencere gizlensin mi istiyorsun?
Emeklemeden dört nala koşmaya çalışan birisi daha. Canısı, EnesMiran dedi: Tamam da bilgisayarın kilidini girdikten sonra oluyor ve arka planda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kilit açıldıktan sonra açılacak zaten. Sen pencere gizlensin mi istiyorsun?