566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #11 Kodlab'ın kitaplarından mı bahsediyorsunuz? O kadar pahalı değildir. Ben C/C++ programlama kitabı aldım 100 TL gibi bir fiyata.
Kodlab'ın kitaplarından mı bahsediyorsunuz? O kadar pahalı değildir. Ben C/C++ programlama kitabı aldım 100 TL gibi bir fiyata.
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 5 Nisan 2023 #12 566156 dedi: Kitap alabilirsiniz, Udemy'deki kurslara bakabilirsiniz, YouTube'da yüzlerce video var hocam. Yabancı kaynaklara da bakın ama. Genişletmek için tıkla... Birde Hocam Baksanıza 10 gb falan indirme yapmam gerek. İntarnetim Çöp. 566156 dedi: Kodlab'ın kitaplarından mı bahsediyorsunuz? O kadar pahalı değildir. Ben C/C++ programlama kitabı aldım 100 TL gibi bir fiyata. Genişletmek için tıkla... Azerbaycandayım İşler Değişiyor.
566156 dedi: Kitap alabilirsiniz, Udemy'deki kurslara bakabilirsiniz, YouTube'da yüzlerce video var hocam. Yabancı kaynaklara da bakın ama. Genişletmek için tıkla... Birde Hocam Baksanıza 10 gb falan indirme yapmam gerek. İntarnetim Çöp. 566156 dedi: Kodlab'ın kitaplarından mı bahsediyorsunuz? O kadar pahalı değildir. Ben C/C++ programlama kitabı aldım 100 TL gibi bir fiyata. Genişletmek için tıkla... Azerbaycandayım İşler Değişiyor.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.847 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 5 Nisan 2023 #13 I Am Bunny.exe dedi: Bir de Hocam Baksanıza 10 GB falan indirme yapmam gerek. İnternetim Çöp. Azerbaycandayım İşler Değişiyor. Genişletmek için tıkla... Online IDE kullanın. Heryerde video var zaten?
I Am Bunny.exe dedi: Bir de Hocam Baksanıza 10 GB falan indirme yapmam gerek. İnternetim Çöp. Azerbaycandayım İşler Değişiyor. Genişletmek için tıkla... Online IDE kullanın. Heryerde video var zaten?
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 5 Nisan 2023 #14 Dubreuil dedi: Online IDE kullanın. Heryerde video var zaten? Genişletmek için tıkla... IDE Nedir Hocam?
Dubreuil dedi: Online IDE kullanın. Heryerde video var zaten? Genişletmek için tıkla... IDE Nedir Hocam?
SAGA31 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 161 Yer Balıkesir-Bursa 5 Nisan 2023 #15 I Am Bunny.exe dedi: Python ile oyun yaratmak mümkün mü? Mesela en zoru FPS, en kolay mario oyunu gibi? Tycoon oyunu mesela? Peki oluyorsa nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Python herhangi bir oyun motoru destekliyor mu bilmiyorum ama ilk başlayanlar genelde Unity den başlıyor.
I Am Bunny.exe dedi: Python ile oyun yaratmak mümkün mü? Mesela en zoru FPS, en kolay mario oyunu gibi? Tycoon oyunu mesela? Peki oluyorsa nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Python herhangi bir oyun motoru destekliyor mu bilmiyorum ama ilk başlayanlar genelde Unity den başlıyor.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 5 Nisan 2023 #16 Unity+C# öğrenin. Umarım Unity nasıl öğrenirim, C# nasıl öğrenirim diye sormazsınız. Cevapları yazarsanız kaç tane eğitim seti var internette.
Unity+C# öğrenin. Umarım Unity nasıl öğrenirim, C# nasıl öğrenirim diye sormazsınız. Cevapları yazarsanız kaç tane eğitim seti var internette.
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 5 Nisan 2023 #17 HataVerenGuncelleme dedi: Unity+C# öğrenin. Umarım Unity nasıl öğrenirim, C# nasıl öğrenirim diye sormazsınız. Cevapları yazarsanız kaç tane eğitim seti var internette. Genişletmek için tıkla... O kadarda değil
HataVerenGuncelleme dedi: Unity+C# öğrenin. Umarım Unity nasıl öğrenirim, C# nasıl öğrenirim diye sormazsınız. Cevapları yazarsanız kaç tane eğitim seti var internette. Genişletmek için tıkla... O kadarda değil