HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 24 Ocak 2022 #11 Acı Rakı dedi: Hocam satın almayla uzaktan yakından alakası yok Siz şuna bir göz atın; C# exe açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun anladım nedenini yardımınız için çok teşekkürler iyi geceler.
Acı Rakı dedi: Hocam satın almayla uzaktan yakından alakası yok Siz şuna bir göz atın; C# exe açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun anladım nedenini yardımınız için çok teşekkürler iyi geceler.
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #12 HD4450 dedi: Hocam onu da denedik maalesef olmamıştı birisi satın almanız gerek diyordu Visual Studio'yu. Genişletmek için tıkla... Şunu da deneyebilirsiniz; uygulamayı yazdınız ve bitti her şeyi kaydettiniz daha sonra başlata uygulamanızın ismini yazın ve çıkan exe yi masaüstüne atın bir de öyle deneyin. HD4450 dedi: Hocam sağ olun anladım nedenini yardımınız için çok teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler.
HD4450 dedi: Hocam onu da denedik maalesef olmamıştı birisi satın almanız gerek diyordu Visual Studio'yu. Genişletmek için tıkla... Şunu da deneyebilirsiniz; uygulamayı yazdınız ve bitti her şeyi kaydettiniz daha sonra başlata uygulamanızın ismini yazın ve çıkan exe yi masaüstüne atın bir de öyle deneyin. HD4450 dedi: Hocam sağ olun anladım nedenini yardımınız için çok teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Ocak 2022 #13 Evet, yapılabilir. Python dışındaki diller de kullanılabilir.
hackerpro Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #14 bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diyor bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diyor