Portal6910 Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Merhaba belirttiğim gibi komut oluşturabiliyorum ve çalışıyorlar fakat eğik çizgi yaptığımda görünmüyorlar. Örnek bir kod veriyorum. Python:Panoya kopyala @Bot.command() async def deneme1(ctx): await ctx.send("Deneme123") Bu çalışıyor ama eğik çizgide görünmüyor. Bunu da denedim. Python:Panoya kopyala @Bot.slash_command(name="Deneme",description="123") async def deneme(ctx): await ctx.send("merhaba") Ama olmadı nasıl yapılacağını bilen yazsın. Buldum sizinlede paylaşayım @Bot(command prefix'e ne yazdıysanız).slash_command() Son düzenleme: 17 Nisan 2024
Merhaba belirttiğim gibi komut oluşturabiliyorum ve çalışıyorlar fakat eğik çizgi yaptığımda görünmüyorlar. Örnek bir kod veriyorum. Python:Panoya kopyala @Bot.command() async def deneme1(ctx): await ctx.send("Deneme123") Bu çalışıyor ama eğik çizgide görünmüyor. Bunu da denedim. Python:Panoya kopyala @Bot.slash_command(name="Deneme",description="123") async def deneme(ctx): await ctx.send("merhaba") Ama olmadı nasıl yapılacağını bilen yazsın. Buldum sizinlede paylaşayım @Bot(command prefix'e ne yazdıysanız).slash_command()