E ekrankartıyiğit Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Python'da indirmiş olduğum wget kütüphanesi importlayamıyor. Dosya Ekleri Adsız.png 89,3 KB · Görüntüleme: 210 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Ocak 2022 #2 Konsola "pip list" yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? Ayrıca kısıtlı modda gözüküyorsunuz. Kısıtlı modu kapatın.
Konsola "pip list" yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? Ayrıca kısıtlı modda gözüküyorsunuz. Kısıtlı modu kapatın.
Ömer Berkay Zeptopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 siriius dedi: Konsola "pip list" yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? Ayrıca kısıtlı modda gözüküyorsunuz. Kısıtlı modu kapatın. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. "pip list" yazınca konsolda veriyor ama import edemiyorum kütüphaneyi.
siriius dedi: Konsola "pip list" yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? Ayrıca kısıtlı modda gözüküyorsunuz. Kısıtlı modu kapatın. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. "pip list" yazınca konsolda veriyor ama import edemiyorum kütüphaneyi.
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 7 Mart 2022 #4 kütüphaneyi yükledikten sonra eğer vsCode açıksa bu sırada, vsCode'u kapatıp açmanızı tavsiye ediyorum. Böyle yaptığınız vakit indirdiğiniz kütüphaneyi kullanabilirsiniz.
kütüphaneyi yükledikten sonra eğer vsCode açıksa bu sırada, vsCode'u kapatıp açmanızı tavsiye ediyorum. Böyle yaptığınız vakit indirdiğiniz kütüphaneyi kullanabilirsiniz.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Mart 2022 #5 Ömer Berkay dedi: Aynı sorun bende de var. "pip list" yazınca konsolda veriyor ama import edemiyorum kütüphaneyi. Genişletmek için tıkla... Virtualenv kullanıyor olabilir misiniz?
Ömer Berkay dedi: Aynı sorun bende de var. "pip list" yazınca konsolda veriyor ama import edemiyorum kütüphaneyi. Genişletmek için tıkla... Virtualenv kullanıyor olabilir misiniz?