W4ldo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 205 18 Ağustos 2022 #1 Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 18 Ağustos 2022 #2 W4ldo dedi: Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor. Eki Görüntüle 1490067 Genişletmek için tıkla... Silerken uninstall sihirbazı ile mi sildiniz? Onunla silmediyseniz böyle hatalar oluşabilir.
W4ldo dedi: Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor. Eki Görüntüle 1490067 Genişletmek için tıkla... Silerken uninstall sihirbazı ile mi sildiniz? Onunla silmediyseniz böyle hatalar oluşabilir.
W4ldo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 205 18 Ağustos 2022 #3 user.cs dedi: Silerken uninstall sihirbazı ile mi sildiniz? Onunla silmediyseniz böyle hatalar oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Hibit uninstaller'la sildim. Hocam nasıl düzeltebilirm yani? user.cs dedi: Silerken uninstall sihirbazı ile mi sildiniz? Onunla silmediyseniz böyle hatalar oluşabilir. Genişletmek için tıkla...
user.cs dedi: Silerken uninstall sihirbazı ile mi sildiniz? Onunla silmediyseniz böyle hatalar oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Hibit uninstaller'la sildim. Hocam nasıl düzeltebilirm yani? user.cs dedi: Silerken uninstall sihirbazı ile mi sildiniz? Onunla silmediyseniz böyle hatalar oluşabilir. Genişletmek için tıkla...
ben_mka_43 Decapat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #4 W4ldo dedi: Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor. Eki Görüntüle 1490067 Genişletmek için tıkla... Hocam 32bit olarak indirin W4ldo dedi: Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor. Eki Görüntüle 1490067 Genişletmek için tıkla... Hocam 32 Bit olarak indirin.
W4ldo dedi: Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor. Eki Görüntüle 1490067 Genişletmek için tıkla... Hocam 32bit olarak indirin W4ldo dedi: Python'u indirmek istiyorum fakat hata alıyorum ve daha yeni sildim. Şimdiyse inmiyor. Eki Görüntüle 1490067 Genişletmek için tıkla... Hocam 32 Bit olarak indirin.