kyran Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Python ne yazarsam yazayım, pip yüklemeye çalışayım hata veriyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
Freemont2.0 Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ B450M-A Pro Max AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics XPG GAMMIX D10 8GB 500GB WD Green 3000Sn SSD 500GB Samsung HDD Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 kyran dedi: Python ne yazarsam yazayım, pip yüklemeye çalışayım hata veriyor. Yardım edin. Eki Görüntüle 2479646 Genişletmek için tıkla... Kurulumda hata yapmışınız. Bu tiki işaretlemeniz lazımdı.
kyran dedi: Python ne yazarsam yazayım, pip yüklemeye çalışayım hata veriyor. Yardım edin. Eki Görüntüle 2479646 Genişletmek için tıkla... Kurulumda hata yapmışınız. Bu tiki işaretlemeniz lazımdı.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.349 Makaleler 3 Çözümler 84 28 Nisan 2025 #3 pip'i Python'un içerisinde kullanmayın. CMD'nin içerisinde kullanın. Kurulumda hata yok. PATH'ı sonradan da ekleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pip'i Python'un içerisinde kullanmayın. CMD'nin içerisinde kullanın. Kurulumda hata yok. PATH'ı sonradan da ekleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et