Eakgul Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #1 Aarkadaşlar merhaba. Python dilinde yeniyim. İlk programımı yazmaya yeltendim. Kodlarımı yazıp programı çalıştırınca resimdeki hatayla karşılaşıyorum. Yazdığım kodlar resimde mevcut. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Aarkadaşlar merhaba. Python dilinde yeniyim. İlk programımı yazmaya yeltendim. Kodlarımı yazıp programı çalıştırınca resimdeki hatayla karşılaşıyorum. Yazdığım kodlar resimde mevcut. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
A Ardflux Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 65 23 Mayıs 2016 #2 Print fonksiyonunu parantez içinde kullanmanız gerekiyor. Örneğin: <print("selam")>
Myrddin Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 17 Çözümler 1 1 Haziran 2016 #3 Silinen üye dedi: Print fonksiyonunu parantez içinde kullanmanız gerekiyor. Örneğin: <print("selam")> Genişletmek için tıkla... Python 2.x versiyonlarında parantez kullanmaya gerek yok diye biliyorum.
Silinen üye dedi: Print fonksiyonunu parantez içinde kullanmanız gerekiyor. Örneğin: <print("selam")> Genişletmek için tıkla... Python 2.x versiyonlarında parantez kullanmaya gerek yok diye biliyorum.
A Ardflux Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 65 2 Haziran 2016 #4 Myrddin dedi: Python 2.x versiyonlarında parantez kullanmaya gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon ya ben 3.x sürümü kullanıyor zannetmiştim. Gördüğüme göre Python'a yeni başlıyor neden 2.x sürümüyle başlamış ki?
Myrddin dedi: Python 2.x versiyonlarında parantez kullanmaya gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon ya ben 3.x sürümü kullanıyor zannetmiştim. Gördüğüme göre Python'a yeni başlıyor neden 2.x sürümüyle başlamış ki?
Myrddin Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 17 Çözümler 1 2 Haziran 2016 #5 Silinen üye dedi: Pardon ya ben 3.x sürümü kullanıyor zannetmiştim. Gördüğüme göre Python'a yeni başlıyor neden 2.x sürümüyle başlamış ki? Genişletmek için tıkla... Öğrenmek için kullandığı kaynaklar 2.x kullanıyorsa o yüzden olabilir.
Silinen üye dedi: Pardon ya ben 3.x sürümü kullanıyor zannetmiştim. Gördüğüme göre Python'a yeni başlıyor neden 2.x sürümüyle başlamış ki? Genişletmek için tıkla... Öğrenmek için kullandığı kaynaklar 2.x kullanıyorsa o yüzden olabilir.