Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 18 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum ve yeni başladım ama resimdeki hatayı alıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Adsız.png 8,3 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum ve yeni başladım ama resimdeki hatayı alıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz?
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.166 Çözümler 6 18 Haziran 2020 #2 ErenYDM dedi: Merhaba arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum ve yeni başladım ama resimdeki hatayı alıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kodda bir yanlışlık yok sanırım ErenYDM dedi: Merhaba arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum ve yeni başladım ama resimdeki hatayı alıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Tırnağı nasıl yaptınız? Tırnağı ESC tuşunun altındaki tuşa basarak dener misiniz? Artı 0 Eksi
ErenYDM dedi: Merhaba arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum ve yeni başladım ama resimdeki hatayı alıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kodda bir yanlışlık yok sanırım ErenYDM dedi: Merhaba arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum ve yeni başladım ama resimdeki hatayı alıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Tırnağı nasıl yaptınız? Tırnağı ESC tuşunun altındaki tuşa basarak dener misiniz?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 18 Haziran 2020 #3 Kodu atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 18 Haziran 2020 #4 Murat CanY dedi: Kodda bir yanlışlık yok sanırım Genişletmek için tıkla... Yüzde yüz hata yok ama anlamadım YouTube'deki videoların aynısını yapıyorum ama olmuyor Artı 0 Eksi
Murat CanY dedi: Kodda bir yanlışlık yok sanırım Genişletmek için tıkla... Yüzde yüz hata yok ama anlamadım YouTube'deki videoların aynısını yapıyorum ama olmuyor
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 18 Haziran 2020 #5 Tırnakta hata var sanırsam. Artı 0 Eksi
Ali Yekta Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 40 18 Haziran 2020 #6 Murat CanY dedi: Kodda bir yanlışlık yok sanırım Tırnağı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sanırım çift apostrof kullanmış ahhahah...Bu arada python2 ise parantezler olmayacak. Artı 0 Eksi
Murat CanY dedi: Kodda bir yanlışlık yok sanırım Tırnağı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sanırım çift apostrof kullanmış ahhahah...Bu arada python2 ise parantezler olmayacak.
KS KS Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 18 Haziran 2020 #7 Ali Yekta dedi: Sanırım çift apostrof kullanmış ahhahah... Genişletmek için tıkla... Erdem Çolakoğlu dedi: Tırnakta hata var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kerem00 dedi: Kodu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... print (''merhaba'') sadece bu komut ama çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Ali Yekta dedi: Sanırım çift apostrof kullanmış ahhahah... Genişletmek için tıkla... Erdem Çolakoğlu dedi: Tırnakta hata var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kerem00 dedi: Kodu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... print (''merhaba'') sadece bu komut ama çalışmıyor.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Haziran 2020 #8 Çift kesme işareti kullanmak yerine tırnak işareti veya tek kesme işareti kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 18 Haziran 2020 #9 ErenYDM dedi: Sadece bu komut ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Tırnak işareti için 1'in solundaki işareti kullanın. Aynı tuşun üzerinde "é" gibi değişik bir harf var. Artı 0 Eksi
ErenYDM dedi: Sadece bu komut ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Tırnak işareti için 1'in solundaki işareti kullanın. Aynı tuşun üzerinde "é" gibi değişik bir harf var.
KS KS Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 18 Haziran 2020 #10 Adamın Deep'i dedi: Çift kesme işareti kullanmak yerine tırnak işareti veya tek kesme işareti kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ali Yekta dedi: Sanırım çift apostrof kullanmış ahhahah...Bu arada python2 ise parantezler olmayacak. Genişletmek için tıkla... Erdem Çolakoğlu dedi: Tırnakta hata var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kerem00 dedi: Kodu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Murat CanY dedi: Kodda bir yanlışlık yok sanırım Tırnağı nasıl yaptınız? Tırnağı ESC tuşunun altındaki tuşa basarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim komik ama ben Shift + 2 tuşuna basıp tırnak açıyordum ama normalde ESC altında ki tuşla oluyormuş . Artı 0 Eksi
Adamın Deep'i dedi: Çift kesme işareti kullanmak yerine tırnak işareti veya tek kesme işareti kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ali Yekta dedi: Sanırım çift apostrof kullanmış ahhahah...Bu arada python2 ise parantezler olmayacak. Genişletmek için tıkla... Erdem Çolakoğlu dedi: Tırnakta hata var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kerem00 dedi: Kodu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Murat CanY dedi: Kodda bir yanlışlık yok sanırım Tırnağı nasıl yaptınız? Tırnağı ESC tuşunun altındaki tuşa basarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim komik ama ben Shift + 2 tuşuna basıp tırnak açıyordum ama normalde ESC altında ki tuşla oluyormuş .