FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Örneğin: { "name": "Mahsusa", "version": "3.2"} burada sadece name değiştirmek istiyorum. Mesela "name": "mahsusa"'yı "name": "yıldız" yapmak istiyorum. İnternette bulamadım bir türlü.
Örneğin: { "name": "Mahsusa", "version": "3.2"} burada sadece name değiştirmek istiyorum. Mesela "name": "mahsusa"'yı "name": "yıldız" yapmak istiyorum. İnternette bulamadım bir türlü.
Çözüm Kerem00 10 Kasım 2022 JSON dosyasını okuyup bir değişkene aktardıktan sonra aşağıdaki gibi değiştirebilirsiniz. Python:Panoya kopyala degisken["name"] = "isim"
JSON dosyasını okuyup bir değişkene aktardıktan sonra aşağıdaki gibi değiştirebilirsiniz. Python:Panoya kopyala degisken["name"] = "isim"
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 10 Kasım 2022 #2 JSON dosyasını okuyup bir değişkene aktardıktan sonra aşağıdaki gibi değiştirebilirsiniz. Python:Panoya kopyala degisken["name"] = "isim" Artı 0 Eksi Çözüm
JSON dosyasını okuyup bir değişkene aktardıktan sonra aşağıdaki gibi değiştirebilirsiniz. Python:Panoya kopyala degisken["name"] = "isim"
KS KS FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #3 Kerem00 dedi: JSON dosyasını okuyup bir değişkene aktardıktan sonra aşağıdaki gibi değiştirebilirsiniz. Python:Panoya kopyala degisken["name"] = "isim" Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: JSON dosyasını okuyup bir değişkene aktardıktan sonra aşağıdaki gibi değiştirebilirsiniz. Python:Panoya kopyala degisken["name"] = "isim" Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.