Kanunsuzlar Decapat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 36 24 Haziran 2018 #1 Python programlama dilini öğrenmek istiyorum ve bu nedenle de bu alanda yeteneği olan profesyonel kişilerden kaynak ve çalışma şekli hakkında öneriler bekliyorum.
Python programlama dilini öğrenmek istiyorum ve bu nedenle de bu alanda yeteneği olan profesyonel kişilerden kaynak ve çalışma şekli hakkında öneriler bekliyorum.
Shayn Kilopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 64 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2018 #2 Bu konuda bilgim yok ama ben de araştırdım şu güzele benziyor: Python ile Programlama: Sıfırdan İleri Seviyeye Python 3
Bu konuda bilgim yok ama ben de araştırdım şu güzele benziyor: Python ile Programlama: Sıfırdan İleri Seviyeye Python 3
Kanunsuzlar Decapat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 36 24 Haziran 2018 #3 Shayn dedi: Bu konuda bilgim yok ama ben de araştırdım şu güzele benziyor: Python ile Programlama: Sıfırdan İleri Seviyeye Python 3 Genişletmek için tıkla... Evet kurs hoşuma gitti ve 25 Tl ye satın aldım. Bugün başlıyorum.
Shayn dedi: Bu konuda bilgim yok ama ben de araştırdım şu güzele benziyor: Python ile Programlama: Sıfırdan İleri Seviyeye Python 3 Genişletmek için tıkla... Evet kurs hoşuma gitti ve 25 Tl ye satın aldım. Bugün başlıyorum.