Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Python kivy öğreniyorum PyCharm alacak param yok ona bedava alternatif var mı söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Şubat 2022 #2 Visual Studio Code? Veya PyCharm community sürümü var?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Şubat 2022 #3 Öğrenci iseniz tüm JetBrains ürünlerine ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi PyCharm'ın community sürümü var.
Öğrenci iseniz tüm JetBrains ürünlerine ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi PyCharm'ın community sürümü var.
Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 siriius dedi: Öğrenci iseniz tüm JetBrains ürünlerine ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi PyCharm'ın community sürümü var. Genişletmek için tıkla... 453476 dedi: Visual Studio Code? Veya PyCharm community sürümü var? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl indireceğim? Aradığımda bulamadım da link atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2022
siriius dedi: Öğrenci iseniz tüm JetBrains ürünlerine ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi PyCharm'ın community sürümü var. Genişletmek için tıkla... 453476 dedi: Visual Studio Code? Veya PyCharm community sürümü var? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl indireceğim? Aradığımda bulamadım da link atar mısınız?
kaan_js Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #5 Nazo_2004 dedi: Onu nasıl indireceğim? Aradığımda bulamadım da link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Hocam ekte göründüğü üzere kocaman yazıyor community diye gri renkle zaten iki seçenek var nasıl görmedin Dosya Ekleri Screen Shot 2022-02-08 at 23.16.49.png 101,7 KB · Görüntüleme: 36
Nazo_2004 dedi: Onu nasıl indireceğim? Aradığımda bulamadım da link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Hocam ekte göründüğü üzere kocaman yazıyor community diye gri renkle zaten iki seçenek var nasıl görmedin