Çözüldü Python kod çalıştırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dogofvet

Femtopat
Daha fazla  
Python'da sadece print kodunu kullandım ve hata verdi aktif olan varsa bakabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu gönderdiğiniz şey zaten kurulu
CMD üzerinden python -V yazdığınızda Python 3.12.5 çıktısını alıyor musunuz?

Terminal çıktısına şimdi bir daha baktım. Siz Python kodunu çalıştırınca /Users/lker içerisinde python.exe aranıyor. Büyük İ harfi kullanılmamış. Aynı durum İlkDers ismi için de geçerli.

Terminali açın ve manuel olarak önce dizine ilerleyin. cd Desktop kullanın. Ardından python İlkDers.py yazarak kodu çalıştırın.
Bu gönderdiğiniz şey zaten kurulu
CMD üzerinden python -V yazdığınızda Python 3.12.5 çıktısını alıyor musunuz?

Terminal çıktısına şimdi bir daha baktım. Siz Python kodunu çalıştırınca /Users/lker içerisinde python.exe aranıyor. Büyük İ harfi kullanılmamış. Aynı durum İlkDers ismi için de geçerli.

Terminali açın ve manuel olarak önce dizine ilerleyin. cd Desktop kullanın. Ardından python İlkDers.py yazarak kodu çalıştırın.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar ben olayı çözdüm. Bilgisayardaki kullanıcı adıma geçersiz karakter eklemişim ondan dolayı olmuş hepinizden özür diliyorum.

Arkadaşlar ben olayı çözdüm. Bilgisayardaki kullanıcı adıma geçersiz karakter eklemişim ondan dolayı olmuş hepinizden özür diliyorum.
Hocam özür dilemeniz gereken bir durum yok, sıklıkla karşılaşılan bir hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…