Bu 2 kodlamada hata almaktayım. Python 2.7.16 kullanıyorum. Ne zaman Server'i çalıştırıp Ipconfig gibi basit bir komut yazsam "verial() takes no arguments (1 given)" hatası alıyorum. Aklımı oynatacağım 2 gündür kafayı yedim. Yardım edecek var mı?
Bu server: (hata bunda galiba)
verial fonksiyonu bir parametre almıyor ama sen ona parametre olarak 1024 vermişsin. Hata bunda galiba diye birşey yok hatanın içinde hangi satırda olduğu yazması lazım (ikinci kodda 39. satırda). Ayrıyetten Sosyal'de nasıl kod paylaşılır?
Verial fonksiyonu bir parametre almıyor ama sen ona parametre olarak 1024 vermişsin. Hata bunda galiba diye bir şey yok hatanın içinde hangi satırda olduğu yazması lazım (ikinci kodda 39. satırda). Ayrıyeten Sosyal'de nasıl kod paylaşılır?
Evet pardon nasıl yazıldığını bilmiyordum kodu. Kod hatası dediğiniz yerde ancak 1024'ü silersemde hiçbir komut gönderememekteyim. 1024 yazılıyken açılmıyor yazılı değilken ise hiçbir komut çalışmıyor. Ipconfig gibi basit bir kod bile işe yaramadı.
Hata 39.satırda sonuç = verial(1024) satırında. 1024 silmeden Shell'de komut yazınca dediğim hatayı veriyor, 1024'ü silip komut yazarsam hata vermiyor ve hiçbir şey olmuyor. Basit CMD komutları çalıştıramıyorum yani.