EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Hiçbir bilgim yok ve bunu kısa ve anlayacak şekilde anlatabilecek biri var mı?
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #2 Ne amaç için kullanacaksın önce ona karar vermen lazım
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 111520 dedi: Ne amaç için kullanacaksın önce ona karar vermen lazım Genişletmek için tıkla... amaçlar neler olabilir 111520 dedi: Ne amaç için kullanacaksın önce ona karar vermen lazım Genişletmek için tıkla... Hocam amaç olarak uygulama yapmak istiyorum
111520 dedi: Ne amaç için kullanacaksın önce ona karar vermen lazım Genişletmek için tıkla... amaçlar neler olabilir 111520 dedi: Ne amaç için kullanacaksın önce ona karar vermen lazım Genişletmek için tıkla... Hocam amaç olarak uygulama yapmak istiyorum
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #4 EFE234 dedi: amaçlar neler olabilir Hocam amaç olarak uygulama yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Web sitesi geliştirme Oyun tasarımı Robotik uygulamalar Veri analizi Makine öğrenimi uygulamaları Yapay zeka uygulamaları Tarayıcı web uygulama otomasyonu Programların işlevselliğini arttırmak Hesaplama yapma Çekiliş uygulaması hazırlama Sözlük oluşturma Sosyal medya uygulamaları
EFE234 dedi: amaçlar neler olabilir Hocam amaç olarak uygulama yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Web sitesi geliştirme Oyun tasarımı Robotik uygulamalar Veri analizi Makine öğrenimi uygulamaları Yapay zeka uygulamaları Tarayıcı web uygulama otomasyonu Programların işlevselliğini arttırmak Hesaplama yapma Çekiliş uygulaması hazırlama Sözlük oluşturma Sosyal medya uygulamaları
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 111520 dedi: Web sitesi geliştirme Oyun tasarımı Robotik uygulamalar Veri analizi Makine öğrenimi uygulamaları Yapay zeka uygulamaları Tarayıcı web uygulama otomasyonu Programların işlevselliğini arttırmak Hesaplama yapma Çekiliş uygulaması hazırlama Sözlük oluşturma Sosyal medya uygulamaları Genişletmek için tıkla... oyun tasarlamak istiyorum
111520 dedi: Web sitesi geliştirme Oyun tasarımı Robotik uygulamalar Veri analizi Makine öğrenimi uygulamaları Yapay zeka uygulamaları Tarayıcı web uygulama otomasyonu Programların işlevselliğini arttırmak Hesaplama yapma Çekiliş uygulaması hazırlama Sözlük oluşturma Sosyal medya uygulamaları Genişletmek için tıkla... oyun tasarlamak istiyorum
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 13 Kasım 2023 #6 EFE234 dedi: Hiçbir bilgim yok ve bunu kısa ve anlayacak şekilde anlatabilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Python'u bilgisayarına kur. Çalıştırmayı dene ki, düzgün kurulmuşmu öğren. Sonra google veya yahhoo veya yandex yada duckduckgoo da "Python dersleri" diye arat. Ne çıkarsa bahtına.
EFE234 dedi: Hiçbir bilgim yok ve bunu kısa ve anlayacak şekilde anlatabilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Python'u bilgisayarına kur. Çalıştırmayı dene ki, düzgün kurulmuşmu öğren. Sonra google veya yahhoo veya yandex yada duckduckgoo da "Python dersleri" diye arat. Ne çıkarsa bahtına.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 14 Kasım 2023 #7 BeginnersGuide - Python Wiki Yeni baslayan birinin ihtiyac duyabilecegi ve burada yazmayan bir sey yok.
BeginnersGuide - Python Wiki Yeni baslayan birinin ihtiyac duyabilecegi ve burada yazmayan bir sey yok.