Python kodları nerede çalıştırılır?

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
ChatGPT gibi bir yapay zeka yapmak için Python kütüphaneleri ve Python kodlarını çalıştırabilecek bir platforma ihtiyacım var (eğitim en az 3-4 gün aralıksız sürecek biliyorum ancak daha koda başlayamadım bile). Ancak bir türlü beceremedim, yapay zekanın önerileri ile 3 saattir deniyorum ancak 2 sefer kod satırı çalışıyor sonrasında eklenen kütüphaneler bozuluyor sonra ise Python kodum çalıştırılamıyor. Kurulumu beceremedim yardımınıza ihtiyacım var. Yapay zeka eğitme vs. bunları boş verin sadece kurulumu yapmak istiyorum. Bunları VS Code üzerinden yapmaya çalıştım.

ChatGPT gibi bir yapay zeka yapmak için Python kütüphaneleri ve Python kodlarını çalıştırabilecek bir platforma ihtiyacım var (eğitim en az 3-4 gün aralıksız sürecek biliyorum ancak daha koda başlayamadım bile). Ancak bir türlü beceremedim, yapay zekanın önerileri ile 3 saattir deniyorum ancak 2 sefer kod satırı çalışıyor sonrasında eklenen kütüphaneler bozuluyor sonra ise Python kodum çalıştırılamıyor. Kurulumu beceremedim yardımınıza ihtiyacım var. Yapay zeka eğitme vs. bunları boş verin sadece kurulumu yapmak istiyorum. Bunları VS Code üzerinden yapmaya çalıştım.
VS Code çok profesyonel. Kullanırken zorlanabilirsin. PyCharm tavsiye ederim. Python kullanırken çok yardımı dokunuyor.

VS Code çok profesyonel. Kullanırken zorlanabilirsin. PyCharm tavsiye ederim. Python kullanırken çok yardımı dokunuyor.

VS Code alışığım bu yüzden onu tercih ederim. C#, HTML, CSS vb. bütün kodlarımı onun üzerinde yazdım. Bu yüzden VS Code olursa çok iyi olur benim açımdan.

VS Code çok fazla yol hatası veriyor Python'e en az 12 kez kurdum sildim VS Code aynı eşkilde her şeyi denedim sistemde 20GB Visual Studio Code dosyası vardı o derece uğraştım hiçbiri fayda etmedi daha fazla sabır edemedim uğraşmaktan vazgeçtim PyCalm'a geçtim dünya varmış her şeyi otomatik indirdi saat gibi çalışıyor. VS Code neden böyle oldu anlamadım.

Son düzenleme:
Temel eksikligi, hangi programlama dili ya da dilleri olursa olsun projenin nasil calistirilacagini; dependency'lerin nasil yuklenecegini ogrenmeniz gerekiyor.

Olayin VSCode ya da PyCharm ile hic alakasi yok.
Bunları okulda öğrettiler, ancak kurulum öğretilmedi bende yapay zeka bilir diye düşünerek yaptım bir şeyler. Çalışmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı