te0kinegde Femtopat Katılım 9 Ocak 2026 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:17 #1 Aşırı basit bir kod yazdım, yeni başladım bu arada öğrenme aşamasındayım daha. Neyse, videoda "SK" adlı bir pencere açılırken bende terminal, ayzda bile bir şey olmuyor.
Aşırı basit bir kod yazdım, yeni başladım bu arada öğrenme aşamasındayım daha. Neyse, videoda "SK" adlı bir pencere açılırken bende terminal, ayzda bile bir şey olmuyor.
damonsalvatore Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 24 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 17:17 #2 Ctrl + S yapın kaydedin.Daha sonra F5 basın veya ekranın üstünde (oynat) tuşu var ona bir kere tıklayın.
Ctrl + S yapın kaydedin.Daha sonra F5 basın veya ekranın üstünde (oynat) tuşu var ona bir kere tıklayın.
te0kinegde Femtopat Katılım 9 Ocak 2026 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:22 #3 damonsalvatore dedi: CTRL + s yapın kaydedin. Daha sonra. F5 basın veya ekranın üstünde (oynat) tuşu var ona bir kere tıklayın. Genişletmek için tıkla... Tamam ben kapatıp açınca oldu.
damonsalvatore dedi: CTRL + s yapın kaydedin. Daha sonra. F5 basın veya ekranın üstünde (oynat) tuşu var ona bir kere tıklayın. Genişletmek için tıkla... Tamam ben kapatıp açınca oldu.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.949 Makaleler 1 Çözümler 85 Bugün 19:48 #4 Yeni basladiysan tkinter vs ile ugrasmamalisin.