Dostalar selam. Ben bir kod yazdım. Konum, operatör ve ülkeyi buluyor. Fakat konum kısmına gelince buluyor fakat herkesi İstanbul'da gösteriyor. İzmir'de yaşayan kişiyi bile İstanbul'da gösteriyor bir bakar mısınız size zahmet?
Oncelikle kodunuzu ekran goruntusu seklinde degil de buraya kod seklinde atsaniz daha guzel olur. Size verebilecegim en guzel tavsiye kodunuzdaki diger kutuphaneleri import ettiginiz yerleri en uste almanizdir.
En son yazdırdığı şey timezone değil mi? Türkiye'de İzmir'e özel timezone mu var? Şehir olarak belirtildiği ve İstanbul da en bilinen şehir olduğu için İstanbul diyor.
En son yazdırdığı şey timezone değil mi? Türkiye'de İzmir'e özel timezone mu var? Şehir olarak belirtildiği ve İstanbul da en bilinen şehir olduğu için İstanbul diyor.
İnsanların konum bilgisini verecek birini bulursan var.
Ev telefonu giriyorsan ve il olarak ayırmasını istiyorsan forklayip kendin ekleyebilirsin. Internette yapanı göremedim.
İnsanların konum bilgisini verecek birini bulursan var.
Ev telefonu giriyorsan ve il olarak ayırmasını istiyorsan forklayip kendin ekleyebilirsin. Internette yapanı göremedim.