Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #11 Endymion dedi: Sonradan gördüm, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah.
E Endymion Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 53 8 Haziran 2020 #12 if 5 > 10: print("Matematik") elif 8 !=9: print("Matematik 01") else: print("Matematik 02") Bu kodun çıktısı nedir? Bu kodu da yazdığımda, elif 8 !=9: ^ SyntaxError: invalid syntax hatası alıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
if 5 > 10: print("Matematik") elif 8 !=9: print("Matematik 01") else: print("Matematik 02") Bu kodun çıktısı nedir? Bu kodu da yazdığımda, elif 8 !=9: ^ SyntaxError: invalid syntax hatası alıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #13 Endymion dedi: if 5 > 10: print("Matematik") elif 8 !=9: print("Matematik 01") else: print("Matematik 02") Bu kodun çıktısı nedir? Bu kodu da yazdığımda, elif 8 !=9: ^ SyntaxError: invalid syntax hatası alıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... elif ve else kısımlarının girintilerini silin, yani en başa alın. Bir tab boşluk olmamalı.
Endymion dedi: if 5 > 10: print("Matematik") elif 8 !=9: print("Matematik 01") else: print("Matematik 02") Bu kodun çıktısı nedir? Bu kodu da yazdığımda, elif 8 !=9: ^ SyntaxError: invalid syntax hatası alıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... elif ve else kısımlarının girintilerini silin, yani en başa alın. Bir tab boşluk olmamalı.
E Endymion Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 53 8 Haziran 2020 #14 Sanch dedi: elif ve else kısımlarının girintilerini silin, yani en başa alın. Bir tab boşluk olmamalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sonuç: Matematik 01 çıktı. Herhangi bir hata yok değil mi?
Sanch dedi: elif ve else kısımlarının girintilerini silin, yani en başa alın. Bir tab boşluk olmamalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sonuç: Matematik 01 çıktı. Herhangi bir hata yok değil mi?
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #15 Endymion dedi: Teşekkür ederim. Sonuç: Matematik 01 çıktı. Herhangi bir hata yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğru.
Endymion dedi: Teşekkür ederim. Sonuç: Matematik 01 çıktı. Herhangi bir hata yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğru.