M memet13 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 92 23 Şubat 2024 #1 Merhaba 15 yaşındayım Python öğreniyorum öğrendiğim konuları örnek yaparak pekiştirebileceğim site var mıdır? Teşekkürler.
Merhaba 15 yaşındayım Python öğreniyorum öğrendiğim konuları örnek yaparak pekiştirebileceğim site var mıdır? Teşekkürler.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Mart 2024 #2 memet13 dedi: Merhaba 15 yaşındayım Python öğreniyorum öğrendiğim konuları örnek yaparak pekiştirebileceğim site var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sign Up Build and deploy software collaboratively with the power of AI without spending a second on setup. replit.com
memet13 dedi: Merhaba 15 yaşındayım Python öğreniyorum öğrendiğim konuları örnek yaparak pekiştirebileceğim site var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sign Up Build and deploy software collaboratively with the power of AI without spending a second on setup. replit.com
M memet13 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 92 16 Mart 2024 #3 RufatM dedi: Sign Up Build and deploy software collaboratively with the power of AI without spending a second on setup. replit.com Genişletmek için tıkla... sağolun
RufatM dedi: Sign Up Build and deploy software collaboratively with the power of AI without spending a second on setup. replit.com Genişletmek için tıkla... sağolun
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.039 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 memet13 dedi: Merhaba 15 yaşındayım Python öğreniyorum öğrendiğim konuları örnek yaparak pekiştirebileceğim site var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... LeetCode iyidir.
memet13 dedi: Merhaba 15 yaşındayım Python öğreniyorum öğrendiğim konuları örnek yaparak pekiştirebileceğim site var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... LeetCode iyidir.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Mart 2024 #5 MidI0ck dedi: LeetCode iyidir. Genişletmek için tıkla... hocam leetcode ile python alakasını anlayamadım. Yani tamam algorithms becerilerini test edebilir ancak örnek yapmak diyor ben replit gibi bir yer anladım. Belki de arkadaş leetcode tarzı birşey istiyordur bilemedim.
MidI0ck dedi: LeetCode iyidir. Genişletmek için tıkla... hocam leetcode ile python alakasını anlayamadım. Yani tamam algorithms becerilerini test edebilir ancak örnek yapmak diyor ben replit gibi bir yer anladım. Belki de arkadaş leetcode tarzı birşey istiyordur bilemedim.