OrtalamBirTürkGenci Centipat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Python öğrenmeye çalışıyorum başlangıç olarak Koşullu durumları [if-elif-else] öğrendim 5 6 tane proje yaptım vereceğiniz başka koşullu durum projeleri varsa yazabilirsiniz. Şimdi ne öğrenmeliyim nasıl ilerlemeliyim önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2023
Python öğrenmeye çalışıyorum başlangıç olarak Koşullu durumları [if-elif-else] öğrendim 5 6 tane proje yaptım vereceğiniz başka koşullu durum projeleri varsa yazabilirsiniz. Şimdi ne öğrenmeliyim nasıl ilerlemeliyim önerilerinizi bekliyorum.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 for, while döngülerinden devam edebilirsin.
OrtalamBirTürkGenci Centipat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 kaan.w dedi: for, while döngülerinden devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, öyle yapacağım.
kaan.w dedi: for, while döngülerinden devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, öyle yapacağım.