Python kütüphaneleri çalışmıyor

lreda

Zeptopat
Daha fazla  

Şu şekilde path sorunu alıyorum. Kütüphanelerim indiriliyor fakat çoğunu kullanamıyorum. Path tarzı bir hata veriyor. VS Code'yi ve Python'u Microsoft Store'den indirmiştim. Sorunu bu sandım sonra silip kendi sitelerinden indirdim fakat hala böyle

Pythonun yüklüğü olduğu dosya konumunda dosyalar arasında ki "Lib" klasörüne mi inmiş kütüphaneler kontrol ettin mi?

Bash:
python -m auto_py_to_exe
Böyle dene bakalım.

Pythonun yüklüğü olduğu dosya konumunda dosyalar arasında ki "Lib" klasörüne mi inmiş kütüphaneler kontrol ettin mi?
lib klasörüne hiç biri inmemiş nasıl düzeltebilirim?

"C:\Users\kapla\AppData\Roaming\Python\Python312\site-packages\PyInstaller" buraya kurulmuş.

Bash:
python -m auto_py_to_exe
Böyle dene bakalım.
Çalıştı,teşekkürler fakat diğer kütüphaneler de aynı şekilde hata veriyor.Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Scripts klasörünün değişkenlerde path'e ekli olması gerekiyor. Klasörün yolunu bulup path'e ekleyin.
Örnek yol:
C:\Users\username\AppData\Local\Programs\Python\Python311\Scripts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…