T triviatiby Megapat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Çözümler 1 26 Haziran 2020 #11 @Abi yapma Şu şekilde deneyebilir misin? Python:Panoya kopyala print(("ilk girilen sayı = {}\nikinci girilen sayı = {}\nÜçüncü girilen sayı = {}\nSonuç={}").format(a,b,c,d)) Yazdırmak istediğini parantez içine aldıktan sonra format kullanman gerek diye biliyorum.
@Abi yapma Şu şekilde deneyebilir misin? Python:Panoya kopyala print(("ilk girilen sayı = {}\nikinci girilen sayı = {}\nÜçüncü girilen sayı = {}\nSonuç={}").format(a,b,c,d)) Yazdırmak istediğini parantez içine aldıktan sonra format kullanman gerek diye biliyorum.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #12 triviatiby dedi: @Abi yapma Şu şekilde deneyebilir misin? Python:Panoya kopyala print(("ilk girilen sayı = {}\nikinci girilen sayı = {}\nÜçüncü girilen sayı = {}\nSonuç={}").format(a,b,c,d)) Yazdırmak istediğini parantez içine aldıktan sonra format kullanman gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle yapınca çalıştı. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 4,6 KB · Görüntüleme: 44
triviatiby dedi: @Abi yapma Şu şekilde deneyebilir misin? Python:Panoya kopyala print(("ilk girilen sayı = {}\nikinci girilen sayı = {}\nÜçüncü girilen sayı = {}\nSonuç={}").format(a,b,c,d)) Yazdırmak istediğini parantez içine aldıktan sonra format kullanman gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle yapınca çalıştı.
T triviatiby Megapat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Çözümler 1 26 Haziran 2020 #13 Evet diğer şekilde print fonksiyonu ile sonuç almaya çalıştığında fonksiyon "None" olarak dönüş yapıyordu. O da düzeltilmiş oldu.
Evet diğer şekilde print fonksiyonu ile sonuç almaya çalıştığında fonksiyon "None" olarak dönüş yapıyordu. O da düzeltilmiş oldu.