benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 20 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar selam Python öğrenmeyi planlıyorum uygulamasını yüklüyordum böyle bir ekran çıktı. Buna izin verirsem ne olur? Yani diğer programlar bozulur mu? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (180)_LI.jpg 50,2 KB · Görüntüleme: 415 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Arkadaşlar selam Python öğrenmeyi planlıyorum uygulamasını yüklüyordum böyle bir ekran çıktı. Buna izin verirsem ne olur? Yani diğer programlar bozulur mu?
arencosk Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Hayır bozulmaz. Ama izin vermenize gerek yok.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 20 Ocak 2021 #3 Hayır, en azından ben yaşamadım.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #4 Path length limit I want to install Python. Should I disable the path length limit? Are there any negatives to doing so? answers.microsoft.com
Path length limit I want to install Python. Should I disable the path length limit? Are there any negatives to doing so? answers.microsoft.com
G gncmnc Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 88 20 Ocak 2021 #5 Bir sorun olmaz. Ayrıca kurulumun başarıyla tamamlandığı yazıyor. Öğrenmeye şu adresten başlayabilirsiniz : Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com
Bir sorun olmaz. Ayrıca kurulumun başarıyla tamamlandığı yazıyor. Öğrenmeye şu adresten başlayabilirsiniz : Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com
Vlacdia Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 511 Çözümler 4 Yer Chicago,Illinois Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ajan 20 Ocak 2021 #6 Hayır olmaz, ama önerim microsft Visual code ve PyCharm
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 20 Ocak 2021 #7 Tamam teşekkürler herkese. Vlacdia dedi: Hayır olmaz, ama önerim microsft Visual code ve PyCharm. Genişletmek için tıkla... Yükledim PyCharm'ı. Sürprizbozan Bu arada geç cevap veriyorum çünkü yaklaşık 2 saattir Technopat'a ulaşamıyorum site çökmüş gözüküyordu.
Tamam teşekkürler herkese. Vlacdia dedi: Hayır olmaz, ama önerim microsft Visual code ve PyCharm. Genişletmek için tıkla... Yükledim PyCharm'ı. Sürprizbozan Bu arada geç cevap veriyorum çünkü yaklaşık 2 saattir Technopat'a ulaşamıyorum site çökmüş gözüküyordu.