EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Ben modül indiriyorum CMD'den, sonra açıyorum ve "from pytube import YouTube" yazıyorum. Hata veriyor, çalışmıyor. Neden oluyor? Doğru indirdiğime eminim.
Ben modül indiriyorum CMD'den, sonra açıyorum ve "from pytube import YouTube" yazıyorum. Hata veriyor, çalışmıyor. Neden oluyor? Doğru indirdiğime eminim.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.530 Makaleler 3 Çözümler 58 3 Eylül 2021 #2 Yazdığınız şeyde hata var mı bilmiyorum ama, hata kodunu atmalısınız. Artı 0 Eksi
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 3 Eylül 2021 #3 Ne hatası veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 No module named yazıyor. Artı 0 Eksi
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 3 Eylül 2021 #5 EfeHizm dedi: No module named yazıyor. Genişletmek için tıkla... Modül ismini yanlıs yazıyorsun ya da ihtiyacın olan modül yerine yanlıs modülü yükledin. Artı 1 Eksi
EfeHizm dedi: No module named yazıyor. Genişletmek için tıkla... Modül ismini yanlıs yazıyorsun ya da ihtiyacın olan modül yerine yanlıs modülü yükledin.
KS KS EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 ParastyleV dedi: Modül ismini yanlış yazıyorsun ya da ihtiyacın olan modül yerine yanlış modülü yükledin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir modülde deneyicem. Artı 0 Eksi
ParastyleV dedi: Modül ismini yanlış yazıyorsun ya da ihtiyacın olan modül yerine yanlış modülü yükledin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir modülde deneyicem.