ipeksu Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Kendi olusturdugum modülü libe aktardim daha sonra PyCharm'da import ettigimde PyCharm modülü tanımadı. Yardimci olabilecek var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
Arkadaşlar merhaba. Kendi olusturdugum modülü libe aktardim daha sonra PyCharm'da import ettigimde PyCharm modülü tanımadı. Yardimci olabilecek var mi?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.700 Makaleler 1 Çözümler 81 13 Temmuz 2022 #2 Modulu libe aktarmak nedir? Kod ornegi gerekiyor. ( Resim olarak degil, Code paylasma hedesiyle ) Artı 0 Eksi
KS KS ipeksu Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #3 bitwise dedi: Modulu libe aktarmak nedir? Kod ornegi gerekiyor. ( Resim olarak degil, Code paylasma hedesiyle ) Genişletmek için tıkla... tamam kanki hallettim sag ol Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Modulu libe aktarmak nedir? Kod ornegi gerekiyor. ( Resim olarak degil, Code paylasma hedesiyle ) Genişletmek için tıkla... tamam kanki hallettim sag ol