Endersqui Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Kod:Panoya kopyala import modul1 dir(modul1) Böyle bir kod yazdığımda söyle bir hata alıyorum: name 'modul1' is not defined normalde modul1'i oluşturup python38 dosyasına attım kodu yazıp shift+enter yaptığımda bu hatayı alıyorum. ( VSC kullanıyorum)
Kod:Panoya kopyala import modul1 dir(modul1) Böyle bir kod yazdığımda söyle bir hata alıyorum: name 'modul1' is not defined normalde modul1'i oluşturup python38 dosyasına attım kodu yazıp shift+enter yaptığımda bu hatayı alıyorum. ( VSC kullanıyorum)
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Ocak 2024 #2 Endersqui dedi: Kod:Panoya kopyala import modul1 dir(modul1) Böyle bir kod yazdığımda söyle bir hata alıyorum: name 'modul1' is not defined normalde modul1'i oluşturup python38 dosyasına attım kodu yazıp shift+enter yaptığımda bu hatayı alıyorum. ( VSC kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... modul1.py dosyasını projenin olduğu konuma atmalısın.
Endersqui dedi: Kod:Panoya kopyala import modul1 dir(modul1) Böyle bir kod yazdığımda söyle bir hata alıyorum: name 'modul1' is not defined normalde modul1'i oluşturup python38 dosyasına attım kodu yazıp shift+enter yaptığımda bu hatayı alıyorum. ( VSC kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... modul1.py dosyasını projenin olduğu konuma atmalısın.