Python mu C# mı öğrenilmeli?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Bildiğiniz üzere kiralanan yazılımlar var. Ben de bu tür kiralanabilir yazılımlar yapıp kiralamak istiyorum. Bunun için Python ve C# öğrenmem gerekiyor sizce önce hangisini öğrenmeliyim?

Oyunda yapmak istiyorum bunun için C#
Yapay zeka ile ileride uğraşmak istiyorum Python ikisi de benim için berabere.

Finansal yazılımlar:

• Yazılım türü: muhasebe yazılımları, finansal analiz araçları, ödeme işlemleri.
  • Yazılım dilleri: Java, C#, Python.

Oyun yazılımları:

• Yazılım türü: video oyunları, oyun motorları.
  • Yazılım dilleri: C++, C#, Java.

Sebebi nedir peki Python diğer diller için nasıl kapı aralıya biliyor ?

Sebebi nedir peki Python diğer diller için nasıl kapı aralıya biliyor ?
Python giriş seviyesi bir yazılım dilidir. Öğrenmesi kolaydır. Biraz kafa yorarsanız değişkenler, stringler, listeler ve booelan gibi şeyleri kolayca kavrayabilirsiniz. Python'un diğer dillere göre değişik yönleri de var ama bu değişik yönler kimine avantaj kimine dezavantaj sağlıyor. Örneğin Dragonsaw'i string olarak ayarlayıp 3'le çarparsanız Python 3 kere Dragonsaw olarak yazar ama başka dillerde bunu yapamazsınız. Giriş seviyesi olması da kötü bir şey değil örneğin Chrome Python ile yazıldı

Hocam Chrome Python ile yazıldı ama Python C ve C++ ile yazıldı. Bu mantıkla düşünür isek C kullanmamız gerekli biraz daha ilerletirsek Assembly kadar yolu var en az.

@Dragonsaw yanlış seyleri soyleuyor arkadas cunku. Bildigim kadariyla Google bir uygulama degil buyuk bir veri tabanı ve siz bu veri tabanı icinden arama yaparsaniz, cogu dille cogu seyi yaparsiniz ama onemli olan hiz, performans uygun dili secin.

Hocam Chrome Python ile yazıldı ama Python C ve C++ ile yazıldı. Bu mantıkla düşünür isek C kullanmamız gerekli biraz daha ilerletirsek Assembly kadar yolu var en az.
Olabilir. Yanlış duymuş olabilirim ama Python diye biliyorum. Zaten Python veya C++ olması çok önemli değil. Ama dediğim gibi yazılım öğrenmek isteyen biri Python öğrenip kendini geliştirmeli. Eğer sadece Python ile kalırsa yetersiz kalır. Assambly, C++ gibi diller büyük firmaların favori dilleri

Dediginiz seyleri yanlış seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…