AntaresK Picopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #11 329112 dedi: Keşke daha düzgün cevap verseymişsiniz. Bunun Türkçe versiyonu gibisinden bir şey yok mu? Daha İngilizcem bu kadar yeterli değil. Genişletmek için tıkla...
329112 dedi: Keşke daha düzgün cevap verseymişsiniz. Bunun Türkçe versiyonu gibisinden bir şey yok mu? Daha İngilizcem bu kadar yeterli değil. Genişletmek için tıkla...
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.945 Makaleler 1 Çözümler 85 29 Nisan 2022 #12 One Face dedi: Hocam CS50P de iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ayni sey degil. Bu Python ile programlamayi ogretiyor. Esas amac programlama ogretmek, Python degil. Benim dedigimde esas amac Python ogretmek. Zaten programlama dili ogrenmek icin video izlemek dev zaman kaybi.
One Face dedi: Hocam CS50P de iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ayni sey degil. Bu Python ile programlamayi ogretiyor. Esas amac programlama ogretmek, Python degil. Benim dedigimde esas amac Python ogretmek. Zaten programlama dili ogrenmek icin video izlemek dev zaman kaybi.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #13 aa12 dedi: Çalışarak öğrenilir, beyninize bilgiyi indirebileceğiniz bir teknoloji daha çıkmadı. Tek yapmanız gereken YouTube'a Phython dersleri yazmanız. Bir daha ki sefere konu açmadan internette araştırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan araştırdım ve kendime uygun bulamadım bende konu açmak istedim bende size her şeyi bilip bilmeden konuşmamayi öneririm
aa12 dedi: Çalışarak öğrenilir, beyninize bilgiyi indirebileceğiniz bir teknoloji daha çıkmadı. Tek yapmanız gereken YouTube'a Phython dersleri yazmanız. Bir daha ki sefere konu açmadan internette araştırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan araştırdım ve kendime uygun bulamadım bende konu açmak istedim bende size her şeyi bilip bilmeden konuşmamayi öneririm
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.228 Çözümler 1 29 Nisan 2022 #14 bitwise dedi: Ayni sey degil. Bu Python ile programlamayi ogretiyor. Esas amac programlama ogretmek, Python degil. Benim dedigimde esas amac Python ogretmek. Zaten programlama dili ogrenmek icin video izlemek dev zaman kaybi. Genişletmek için tıkla... Ama hem Python'u hem de programlamayı öğrenmiş oluruz değil mi o kurstan?
bitwise dedi: Ayni sey degil. Bu Python ile programlamayi ogretiyor. Esas amac programlama ogretmek, Python degil. Benim dedigimde esas amac Python ogretmek. Zaten programlama dili ogrenmek icin video izlemek dev zaman kaybi. Genişletmek için tıkla... Ama hem Python'u hem de programlamayı öğrenmiş oluruz değil mi o kurstan?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 30 Nisan 2022 #15 İnternet kaynak kaynıyor. Özellikle Python konusunda.