Python nasıl öğrenilir?

Ücretsiz bir şekilde Python öğrenmek istiyorum fakat gerçekten iyi olsun kıytırık olmasın tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi günler <3

Öncelikle azıcık video falan izleyin deneyin sonrasında kafanızda bir proje oluşturun bunu yapacağım gibi böylece daha sağlam öğrenirsiniz hem de ortaya bir ürün çıkarmış olursunuz.

İyi olsun, kıytırık olmasın?

Öğrenmek sizde başlayıp sizde bitiyor. YouTube'dan temelleri öğrenin, devamında GitHub'dan örnek projeleri inceleyip kendinizi geliştirin. Hemen 3 günde öğrenemezsiniz, aylarınızı alır.

Kıytırık derken arkadaşımın aldığı bir ders başlangıç seviye olmasına rağmen çok karışıktı ve bazı ytdekiler falan yarım kalmış seriyi devam ettirmeyenler var.

Kıytırık derken arkadaşımın aldığı bir ders başlangıç seviye olmasına rağmen çok karışıktı ve bazı ytdekiler falan yarım kalmış seriyi devam ettirmeyenler var.
Zaten video izleyerek öğrenemezsiniz. Dediğim gibi, temeli YouTube'dan öğrenip kalanı kendiniz araştırarak öğrenin.

Arkadaşının aldığı çok karışık değildir, siz sıfır olduğunuz ve hiç araştırma yapmadığınız için karışık gelmiştir. Armut piş ağzıma düş şeklinde ne bir video, ne bir ders seti var. Böyle bir beklentiniz varsa hiiiiç uğraşmayın yazılımla. Saatlerinizi, haftalarınızı harcayacaksınız araştırma yaparken. Öyle 3-5 günde aha kurs bitirdim artık python biliyorum gibi bir şey yok. Başlangıç kurs çok iyi anlatıyor bir de ileri seviye izleyeyim, muhteşem olayım gibi bir şeyde yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı