hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 23 Temmuz 2021 #1 Yeni Python öğreniyorum fakat buralar neden sarı olarak gösteriyor? Ve Program o fonksiyonu seçince hata veriyor. Sebebi nedir?
Yeni Python öğreniyorum fakat buralar neden sarı olarak gösteriyor? Ve Program o fonksiyonu seçince hata veriyor. Sebebi nedir?
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Hocam Türkçe karakterlerden dolayı öyle düzeltirseniz sorun kalmaz. Artı 0 Eksi
KS KS hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 23 Temmuz 2021 #3 FazliBasturk dedi: Hocam, Türkçe karakterlerden dolayı öyle. Düzeltirseniz sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bir de çıkar fonksiyonunu daha öğrenmedim. Denemek amaçlı yapmıştım. Onu Pass yaptım, düzeldi direkt. Artı 0 Eksi
FazliBasturk dedi: Hocam, Türkçe karakterlerden dolayı öyle. Düzeltirseniz sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bir de çıkar fonksiyonunu daha öğrenmedim. Denemek amaçlı yapmıştım. Onu Pass yaptım, düzeldi direkt.