MBuraya Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Python öğrenmek isitiyorum. Bunun için Udemy'de bir kanal buldum. Sizce fiyatı iyi mi yoksa biraz daha indirim bekleyeyim mi ve önerebileceğiniz YouTube siteleri var mı?
Python öğrenmek isitiyorum. Bunun için Udemy'de bir kanal buldum. Sizce fiyatı iyi mi yoksa biraz daha indirim bekleyeyim mi ve önerebileceğiniz YouTube siteleri var mı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Ocak 2023 #2 Hocam Anlaşılır Ekonomi diye bir kanal var. Çok bilindik bir kanal değil sanırım. Ama anlatımı çok sade ve kategori fazla.
Hocam Anlaşılır Ekonomi diye bir kanal var. Çok bilindik bir kanal değil sanırım. Ama anlatımı çok sade ve kategori fazla.
Baznx Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10100f Rx 6500 XT Sapphire 12 Gb Ram 500 Gb Wd Black Harddisk 480 Gb Mld Ssd Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Para ödemek zorunda değilsin ki dostum sana çok yardımcı olacak yüzlerce forum var Python için ben öyle yapmıştım.
Para ödemek zorunda değilsin ki dostum sana çok yardımcı olacak yüzlerce forum var Python için ben öyle yapmıştım.
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 Ücretsiz çok kaynak var ama ücretli kaynakların avantajları da oluyor. Eğer İngilizce anlamakta zorluk yaşamıyorsan şu kursu şiddetle öneririm: 100 Days of Code: The Complete Python Pro Bootcamp Master Python by building 100 projects in 100 days. Learn data science, automation, build websites, games and apps! www.udemy.com
Ücretsiz çok kaynak var ama ücretli kaynakların avantajları da oluyor. Eğer İngilizce anlamakta zorluk yaşamıyorsan şu kursu şiddetle öneririm: 100 Days of Code: The Complete Python Pro Bootcamp Master Python by building 100 projects in 100 days. Learn data science, automation, build websites, games and apps! www.udemy.com
5 542919 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 84 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #5 1 milyon istihdama katılabilirsen orada Sadık Turan diye bir abimiz var, ben anlatımını gayet beğeniyorum oradan bakabilirsin.
1 milyon istihdama katılabilirsen orada Sadık Turan diye bir abimiz var, ben anlatımını gayet beğeniyorum oradan bakabilirsin.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2023 #6 https://www.youtube.com/@YazlmBilimiAnkara
C Cyborgist Yoctopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 bende yeni başladım Python'a, şu oynatma lisitesini takip ediyorum: 0'dan ileri seviyeye Python