Python öğrenmek için kaynak önerisi

Darksoul27

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum. Udemy'de engin demiroğ'un A'dan Z'ye Python dili ve makine öğrenmesi kursunu ücretsiz almıştım. Sizce bundan mı başlayayım yoksa BTK Akademi'deki Python derslerini mi izleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Datai team 'den Python Yapay Zeka Eğitimi satın almıştım.Anlatımı falan süper.
Eğer Makine öğrenmesine devam etmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
BTK Akademi'yi bilmiyorum maalesef.
Bu arada Engin Demiroğlu'nun dersleri nasıl?

Bende Datai team 'den Python Yapay Zeka Eğitimi satın almıştım.Anlatımı falan süper.
Eğer Makine öğrenmesine devam etmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
BTK Akademi'yi bilmiyorum maalesef.
Bu arada Engin Demiroğlu'nun dersleri nasıl?
Birkaç videosunu izlemiştim güzel ama Sadık Turan'ın anlatımı daha güzel bence.
Python atla deve değil. Bir şeyi öğrenmek için binlerce yol var ama hepsi aynı yere gidiyor. İstediğin yerden öğren. Farketmeyecektir. Önemli olan senin kendini geliştirmen.
Teşekkür ederim.

Python atla deve değil. Bir şeyi öğrenmek için binlerce yol var ama hepsi aynı yere gidiyor. İstediğin yerden öğren. Farketmeyecektir. Önemli olan senin kendini geliştirmen.

Her konuda geçerli sizin dediğiniz, kendini geliştirmez isen ve hırslı olmazsan bir yere varılamaz.
Bir konuda belirli bir yol üzerinden gidilirse, senden daha tecrübeli birileri ile daha hızlı olur.
Bence arkadaşta o yollar hakkında bilgi almak istiyor.
Birkaç videosunu izlemiştim güzel ama Sadık Turan'ın anlatımı daha güzel bence.
Teşekkür ederim.

Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Ders demolarından bakıp seçmek en iyisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı