Ömer 34242432 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Ingilizce veya Turkce fark etmiyor, fiyat kisminda da bir sorunum yok. Simdilik bu kursu dusundum. BTK Akademi onermeyin lutfen. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Ingilizce veya Turkce fark etmiyor, fiyat kisminda da bir sorunum yok. Simdilik bu kursu dusundum. BTK Akademi onermeyin lutfen.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Mart 2021 #2 Ömer 34242432 dedi: İngilizce veya Türkçe fark etmiyor, fiyat kisminda da bir sorunum yok. Simdilik bu kursu dusundum. BTK akademi onermeyin lutfen. Genişletmek için tıkla... O kurs fena değil oldukça iyi hatta. Ama internette ücretsiz olarak da benzeri bir sürü şey bulabilirsin.
Ömer 34242432 dedi: İngilizce veya Türkçe fark etmiyor, fiyat kisminda da bir sorunum yok. Simdilik bu kursu dusundum. BTK akademi onermeyin lutfen. Genişletmek için tıkla... O kurs fena değil oldukça iyi hatta. Ama internette ücretsiz olarak da benzeri bir sürü şey bulabilirsin.
Ömer 34242432 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Dragonlordturkiye dedi: O kurs fena değil oldukça iyi hatta. Ama internette ücretsiz olarak da benzeri bir sürü şey bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... BTK akademi mi attigim kurs mu? Ucretsiz olarak kaynak oneribilir misiniz?
Dragonlordturkiye dedi: O kurs fena değil oldukça iyi hatta. Ama internette ücretsiz olarak da benzeri bir sürü şey bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... BTK akademi mi attigim kurs mu? Ucretsiz olarak kaynak oneribilir misiniz?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Mart 2021 #4 Ömer 34242432 dedi: BTK akademi mi attigim kurs mu? Ücretsiz olarak kaynak oneribilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Attığın daha iyi. Öğrendiğin kodları etkinlik olarak yazdırıyordu diye hatırlıyorum. Üstüne şu kanalın videolarını izleyebilirsin attığımdan başka da bir sürü Python kursu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ömer 34242432 dedi: BTK akademi mi attigim kurs mu? Ücretsiz olarak kaynak oneribilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Attığın daha iyi. Öğrendiğin kodları etkinlik olarak yazdırıyordu diye hatırlıyorum. Üstüne şu kanalın videolarını izleyebilirsin attığımdan başka da bir sürü Python kursu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 5 Mart 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://youtube.com/playlist?list=PLsyeobzWxl7poL9JTVyndKe62ieoN-MZ3 https://youtube.com/playlist?list=PL-osiE80TeTt2d9bfVyTiXJA-UTHn6WwU Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://youtube.com/playlist?list=PLsyeobzWxl7poL9JTVyndKe62ieoN-MZ3 https://youtube.com/playlist?list=PL-osiE80TeTt2d9bfVyTiXJA-UTHn6WwU Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Büyüteç Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 İstihza'yı şiddetle tavsiye ederim.
Ömer 34242432 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #7 Büyüteç dedi: İstihza'yı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onu not ettim bir yere, oneriniz icin tesekkurler.
Büyüteç dedi: İstihza'yı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onu not ettim bir yere, oneriniz icin tesekkurler.
C caktinmikofteyi Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #8 Video değil de PDF okumayı seviyorsan MEB'in kendi yayınladığı PDF var onu indirebilirsin. Link: (PDF) Herkes İçin Python Programlama Dili
Video değil de PDF okumayı seviyorsan MEB'in kendi yayınladığı PDF var onu indirebilirsin. Link: (PDF) Herkes İçin Python Programlama Dili