PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 2 Temmuz 2023 #1 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı?
Nazımeşref Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 PRIME H610MK dedi: 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence alınır gayet uygun fiyat biçmiş.
PRIME H610MK dedi: 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence alınır gayet uygun fiyat biçmiş.
HayunQ Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 230 Yer Kolombiya/Güney Amerika Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 2 Temmuz 2023 #3 Mert Sis diye bir kanal var internet sitesiyle birlikte YouTube da 55 videoluk Python dersi veriyor. Bir bakabilirsin. Benim için yararlı olmuştu. Ve evet fiyat gayet uygun, sizin tercihiniz.
Mert Sis diye bir kanal var internet sitesiyle birlikte YouTube da 55 videoluk Python dersi veriyor. Bir bakabilirsin. Benim için yararlı olmuştu. Ve evet fiyat gayet uygun, sizin tercihiniz.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.219 Makaleler 3 Çözümler 83 2 Temmuz 2023 #4 Python için para vermene gerek yok.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #5 Maxtoric dedi: Python için para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben fiyatından ziyade vaktime değer mi değmez mi diye karar veremedim. (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) Python Artık Çocuk Oyuncağı ve Örnekler Python Python: Yeni Başlayanlar İçin Uygulamalı Python Programlama Programlama Giriş Seviye |Akış Şeması&Python İle|250+ Örnek| A-Z™ | Sıfırdan İleri Seviyeye Python Programlama Python: Yapay Zeka ve Veri Bilimi için Python Programlama (35+Saat) Python | Sıfırdan Zirveye Programlama (2023) Tüm Yönleriyle Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama 2022 (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Temel Python : 46 saat, 210 Soru, 5 Proje, 5 Ödev, 2 Sınav Python ile Sıfırdan İleri Seviye Programlama Python 2023 : 100 Günlük Programlama Kampı Bunların tamamı 910 TL. Maddi anlamda sorun yok sadece içlerinden tavsiye etmedikleriniz varsa çıkarmak isterim, vakit daha değerli. @Nazımeşref @Maxtoric @HayunQ Eğitimler için ne diyorsunuz 800 TL ye kadar düşmüş? Son düzenleme: 4 Temmuz 2023
Maxtoric dedi: Python için para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben fiyatından ziyade vaktime değer mi değmez mi diye karar veremedim. (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) Python Artık Çocuk Oyuncağı ve Örnekler Python Python: Yeni Başlayanlar İçin Uygulamalı Python Programlama Programlama Giriş Seviye |Akış Şeması&Python İle|250+ Örnek| A-Z™ | Sıfırdan İleri Seviyeye Python Programlama Python: Yapay Zeka ve Veri Bilimi için Python Programlama (35+Saat) Python | Sıfırdan Zirveye Programlama (2023) Tüm Yönleriyle Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama 2022 (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Temel Python : 46 saat, 210 Soru, 5 Proje, 5 Ödev, 2 Sınav Python ile Sıfırdan İleri Seviye Programlama Python 2023 : 100 Günlük Programlama Kampı Bunların tamamı 910 TL. Maddi anlamda sorun yok sadece içlerinden tavsiye etmedikleriniz varsa çıkarmak isterim, vakit daha değerli. @Nazımeşref @Maxtoric @HayunQ Eğitimler için ne diyorsunuz 800 TL ye kadar düşmüş?
H Hüsnü Ayaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 113 15 Temmuz 2023 #6 PRIME H610MK dedi: 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... BTK akedemide sadık turanın süper bir Python eğitimi var. Ücretsiz e-Devlet üzerinden kursa katılıp sertifikada alabilirsiniz. Bir göz atın derim.
PRIME H610MK dedi: 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... BTK akedemide sadık turanın süper bir Python eğitimi var. Ücretsiz e-Devlet üzerinden kursa katılıp sertifikada alabilirsiniz. Bir göz atın derim.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #7 Hüsnü Ayaz dedi: BTK akedemide sadık turanın süper bir Python eğitimi var. Ücretsiz e-Devlet üzerinden kursa katılıp sertifikada alabilirsiniz. Bir göz atın derim. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama doğru mudur?
Hüsnü Ayaz dedi: BTK akedemide sadık turanın süper bir Python eğitimi var. Ücretsiz e-Devlet üzerinden kursa katılıp sertifikada alabilirsiniz. Bir göz atın derim. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama doğru mudur?
H Hüsnü Ayaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 113 15 Temmuz 2023 #8 SdtCngz dedi: Sıfırdan ileri seviye Python programlama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Aynen, doğru.
SdtCngz dedi: Sıfırdan ileri seviye Python programlama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Aynen, doğru.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 15 Temmuz 2023 #9 PRIME H610MK dedi: 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi. Ben her şeyi karıştırarak kullanıyorum genelde. Kitap, eğitim youtube her şey.
PRIME H610MK dedi: 44 saatlik 100 ders için 70 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi. Ben her şeyi karıştırarak kullanıyorum genelde. Kitap, eğitim youtube her şey.
H Hüsnü Ayaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 113 15 Temmuz 2023 #10 SdtCngz dedi: Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap verdim,kusrabakmayın. Öğle uykusundaydım.
SdtCngz dedi: Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap verdim,kusrabakmayın. Öğle uykusundaydım.