Python öğrenmek ne kadar sürer?

481374

Hectopat
Merhaba,
Daha önceden HTML, CSS, JavaScript bilgim var. Günde yaklaşık 5 saat ayırabilirim. Ayrıca ne kadar katkısı olur bilmiyorum ama Python dilini kullanan scratch gibi blok kodlama programları ile uğraştım, mantığını kısmen biliyorum yani. Bu şartlarda ne kadar sürer öğrenmem? Kişiden kişiye değişir diyorsanız sorum şu: Siz ne kadar sürede öğrendiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle dil öğrenilmez, uzmanlaşılabilir ama öğrenilemez. Çünkü dil bir araçtır.

HTML, CSS ve JS konusunda ne kadar tecrübeniz oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle dil öğrenilmez, uzmanlaşılabilir ama öğrenilemez. Çünkü dil bir araçtır.

HTML, CSS ve JS konusunda ne kadar tecrübeniz oldu?
HTML vs CSS için yaklaşık 80 saat vardim öğrenmeye. Güzel görünümlü siteler yapabilşyorum. JS konusunda ise basit fonksiyonları, işlemleri halledebiliyorum.

Eğer yazım kurallarından bahsediyorsanız, 1 hafta civarı kafidir. Lakin fonkisyonlar vb. programlama temelleriniz yoksa 1 aydan uzun sürebilir.

Ne seviyede öğrenmek istediğine bağlı. Biraz için az zaman yeterli. Detaylı için baya zaman gerekir.

HTML vs CSS için yaklaşık 80 saat vardim öğrenmeye. Güzel görünümlü siteler yapabilşyorum. JS konusunda ise basit fonksiyonları, işlemleri halledebiliyorum.
Kişiden kişiye değişir elbette. Sıkı çalışırsanız 3-4 haftada da temel alabilirsiniz, 1-2 ayda da, 1-2 yılda da. Bu nedenle net bir sayı vermek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…