Meiru Megapat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Python öğreniyorum basit bir program yazdım, pyinstaller ile exe'ye çevirdim ve başka birine attım. Fakat kendisininde Python yüklemesini gerektirdi. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Arkadaşlar Python öğreniyorum basit bir program yazdım, pyinstaller ile exe'ye çevirdim ve başka birine attım. Fakat kendisininde Python yüklemesini gerektirdi. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözerim?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Kasım 2020 #2 Python yüklemesi gerekiyor. Online editörlere bak. Repl.it olabilir. Bayağı kullanışlı. Replit – Build apps and sites with AI Replit is an AI-powered platform for building professional web apps and websites. repl.it
Python yüklemesi gerekiyor. Online editörlere bak. Repl.it olabilir. Bayağı kullanışlı. Replit – Build apps and sites with AI Replit is an AI-powered platform for building professional web apps and websites. repl.it