Kırmızı Sakallı Karınca Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 708 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Antalya 11 Ekim 2019 #11 Mutsuz dedi: Hocam yazılım mühendisliği mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Afkborn dedi: Tamamdır hocam. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Mutsuz dedi: Hocam yazılım mühendisliği mi okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Afkborn dedi: Tamamdır hocam. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Mutsuz Kilopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2019 #12 Kırmızı Sakallı Karınca dedi: Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam size bölümünüzle ilgili birkaç sorum olacak ulaşabileceğim yer var mıdır?
Kırmızı Sakallı Karınca dedi: Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam size bölümünüzle ilgili birkaç sorum olacak ulaşabileceğim yer var mıdır?
Kırmızı Sakallı Karınca Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 708 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Antalya 11 Ekim 2019 #13 Mutsuz dedi: Hocam size bölümünüzle ilgili birkaç sorum olacak ulaşabileceğim yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Facebook : Hasan Basri Alkanat
Mutsuz dedi: Hocam size bölümünüzle ilgili birkaç sorum olacak ulaşabileceğim yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Facebook : Hasan Basri Alkanat