Ben Python'da kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum, bazı programları yapabiliyorum ancak yeri geldiğinde proje bulma konusunda zorluk yaşıyorum. Bir öneriniz var mı?
Discord.py ile bot yaz. Bir link kısaltma sistemi tasarla, vb vb. Yazılım böyle kendini kasarak yapabileceğin bir şey değil ayrıca. Bir şeye ihtiyacın olur onu yaparsın veya freelance iş alır onu yaparsın.
Ama yine de "bana konu falan farketmez, gerekirse bir kutuphaneyi sifirdan ogrenir kendi sinirlarimi zorlamayi isterim" diyorsan o zaman ustteki arkadasin da dedigi gibi discord.py ogrenip bot gelistirmeni oneririm. Hali hazirda bir ton discord botu var ve istediginden ilhamlanarak kendi botunu yapmaya calisabilirsin. Ustune discord.py hakkinda kullanabilecegin dokuman olarak en guncel sadece API var. Internette gordugun baska insanlarin yazdigi kodlar genellikle calismiyor cunku kutuphane durmadan guncelleniyor. Sahsen ben bos vakitlerimde discord.py ile ugrasiyorum hem eglenceli de oluyor.
Discord.py ile bot yaz. Bir link kısaltma sistemi tasarla, vb vb. yazılım böyle kendini kasarak yapabileceğin bir şey değil ayrıca. Bir şeye ihtiyacın olur onu yaparsın veya freelance iş alır onu yaparsın.