jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar selam Python'da pip ile modül yüklerken şöyle bir hata alıyorum sebebi nedir sizce? Python:Panoya kopyala ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement ctypes (from versions: none) ERROR: No matching distribution found for ctypes
Arkadaşlar selam Python'da pip ile modül yüklerken şöyle bir hata alıyorum sebebi nedir sizce? Python:Panoya kopyala ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement ctypes (from versions: none) ERROR: No matching distribution found for ctypes
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 17 Ocak 2021 #2 Olmayan modül diyor. Kullandığın sürüm için böyle bir modül tanımı yokmuş.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 17 Ocak 2021 #3 "ctypes" python ile yüklenen bir modül diye biliyorum. Ayrıca yüklemeye gerek yok. Çalıştırmayı denediniz mi ?
"ctypes" python ile yüklenen bir modül diye biliyorum. Ayrıca yüklemeye gerek yok. Çalıştırmayı denediniz mi ?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 qelos dedi: "ctypes" python ile yüklenen bir modül diye biliyorum. Ayrıca yüklemeye gerek yok. Çalıştırmayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum 296181 dedi: Olmayan modül diyor. Kullandığın sürüm için böyle bir modül tanımı yokmuş. Genişletmek için tıkla... Sürümü yükseltme veya değiştirme gibi şansım var mı? Kullandığım pip sürümü "pip3" olarak geçiyor.
qelos dedi: "ctypes" python ile yüklenen bir modül diye biliyorum. Ayrıca yüklemeye gerek yok. Çalıştırmayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum 296181 dedi: Olmayan modül diyor. Kullandığın sürüm için böyle bir modül tanımı yokmuş. Genişletmek için tıkla... Sürümü yükseltme veya değiştirme gibi şansım var mı? Kullandığım pip sürümü "pip3" olarak geçiyor.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 17 Ocak 2021 #5 jiko dedi: Çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum Eki Görüntüle 839790 Sürümü yükseltme veya değiştirme gibi şansım var mı? Kullandığım pip sürümü "pip3" olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... "pip3 install ctypes" yaz
jiko dedi: Çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum Eki Görüntüle 839790 Sürümü yükseltme veya değiştirme gibi şansım var mı? Kullandığım pip sürümü "pip3" olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... "pip3 install ctypes" yaz
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #6 qelos dedi: "Pip3 install ctypes" yaz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım Ss'deki hatayı veriyor.
qelos dedi: "Pip3 install ctypes" yaz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım Ss'deki hatayı veriyor.