Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 23 Şubat 2024 #1 Python:Panoya kopyala cikis = 0 print("çıkmak için --çıkış yazın") print("yardım için --yardım yazın.") while cikis==0: komut = input(": ") komut = str.upper(komut) if komut=="--ÇIKIŞ": cikis = 1 Yazdığım bir Python programının başında --çıkış ya da --çıkış yazınca programdan atmasını yazdım fakat hiçbir türlü çalıştıramadım. Python'da yeniyim
Python:Panoya kopyala cikis = 0 print("çıkmak için --çıkış yazın") print("yardım için --yardım yazın.") while cikis==0: komut = input(": ") komut = str.upper(komut) if komut=="--ÇIKIŞ": cikis = 1 Yazdığım bir Python programının başında --çıkış ya da --çıkış yazınca programdan atmasını yazdım fakat hiçbir türlü çalıştıramadım. Python'da yeniyim
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.776 Makaleler 22 Çözümler 281 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #2 --çıkış şeklinde olduğu için kelime büyütme işlemi yapmıyor. Onun yerine -q gibi bir şey kullanabilirsiniz.
--çıkış şeklinde olduğu için kelime büyütme işlemi yapmıyor. Onun yerine -q gibi bir şey kullanabilirsiniz.
Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 23 Şubat 2024 #3 The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 2124170 --çıkış şeklinde olduğu için kelime büyütme işlemi yapmıyor. Onun yerine -q gibi bir şey kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe harfler büyütülmüyor mu?
The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 2124170 --çıkış şeklinde olduğu için kelime büyütme işlemi yapmıyor. Onun yerine -q gibi bir şey kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe harfler büyütülmüyor mu?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.653 Makaleler 3 Çözümler 89 23 Şubat 2024 #4 Alperbro dedi: Python:Panoya kopyala cikis = 0 print("çıkmak için --çıkış yazın") print("yardım için --yardım yazın.") while cikis==0: komut = input(": ") komut = str.upper(komut) if komut=="--ÇIKIŞ": cikis = 1 Yazdığım bir Python programının başında --çıkış ya da --çıkış yazınca programdan atmasını yazdım fakat hiçbir türlü çalıştıramadım. Python'da yeniyim Genişletmek için tıkla... if komut=="--ÇIKIŞ": satırını if komut==str("--ÇIKIŞ".lower()): şeklinde değiştirirsiniz büyüğü küçüğe çevirip çıkışı yapacaktır bu da sizin için daha iyi olur.
Alperbro dedi: Python:Panoya kopyala cikis = 0 print("çıkmak için --çıkış yazın") print("yardım için --yardım yazın.") while cikis==0: komut = input(": ") komut = str.upper(komut) if komut=="--ÇIKIŞ": cikis = 1 Yazdığım bir Python programının başında --çıkış ya da --çıkış yazınca programdan atmasını yazdım fakat hiçbir türlü çalıştıramadım. Python'da yeniyim Genişletmek için tıkla... if komut=="--ÇIKIŞ": satırını if komut==str("--ÇIKIŞ".lower()): şeklinde değiştirirsiniz büyüğü küçüğe çevirip çıkışı yapacaktır bu da sizin için daha iyi olur.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.776 Makaleler 22 Çözümler 281 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #5 Alperbro dedi: Türkçe harfler büyütülmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece Türkçe için mi diye denedim ama İngilizce için de büyütmüyor. Başında -- olmasından kaynaklı muhtemelen.
Alperbro dedi: Türkçe harfler büyütülmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece Türkçe için mi diye denedim ama İngilizce için de büyütmüyor. Başında -- olmasından kaynaklı muhtemelen.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.653 Makaleler 3 Çözümler 89 23 Şubat 2024 #6 The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 2124170 --çıkış şeklinde olduğu için kelime büyütme işlemi yapmıyor. Onun yerine -q gibi bir şey kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Shorekeeper dedi: Sadece Türkçe için mi diye denedim ama İngilizce için de büyütmüyor. Başında -- olmasından kaynaklı muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kullanılan sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. @The Shorekeeper Ayrıca sanırım sorun sürüm değil while'deki boşlukları yanlış girmesi. Python:Panoya kopyala cikis = 0 print("çıkmak için --çıkış yazın") print("yardım için --yardım yazın.") while cikis==0: komut = input(": ") komut = str.upper(komut) if komut == "--ÇIKIŞ": cikis = 1 if cikis == 1: exit()
The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 2124170 --çıkış şeklinde olduğu için kelime büyütme işlemi yapmıyor. Onun yerine -q gibi bir şey kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Shorekeeper dedi: Sadece Türkçe için mi diye denedim ama İngilizce için de büyütmüyor. Başında -- olmasından kaynaklı muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kullanılan sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. @The Shorekeeper Ayrıca sanırım sorun sürüm değil while'deki boşlukları yanlış girmesi. Python:Panoya kopyala cikis = 0 print("çıkmak için --çıkış yazın") print("yardım için --yardım yazın.") while cikis==0: komut = input(": ") komut = str.upper(komut) if komut == "--ÇIKIŞ": cikis = 1 if cikis == 1: exit()
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.776 Makaleler 22 Çözümler 281 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #7 Maxtoric dedi: Kullanılan sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Online Python sitesinde 3.8.5 sürümü kullanılıyormuş.
Maxtoric dedi: Kullanılan sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Online Python sitesinde 3.8.5 sürümü kullanılıyormuş.
Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 23 Şubat 2024 #8 Sadece --ÇIKIŞ yazdığımda da programdan çıkmıyor. Sanırsam sorun başka bir yerde.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.653 Makaleler 3 Çözümler 89 23 Şubat 2024 #9 Alperbro dedi: Sadece --ÇIKIŞ yazdığımda da programdan çıkmıyor. Sanırsam sorun başka bir yerde. Genişletmek için tıkla... cikis = 1 yerine exit() koyar mısın?
Alperbro dedi: Sadece --ÇIKIŞ yazdığımda da programdan çıkmıyor. Sanırsam sorun başka bir yerde. Genişletmek için tıkla... cikis = 1 yerine exit() koyar mısın?
Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 23 Şubat 2024 #10 Fayda etmedi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26 KB · Görüntüleme: 35 Ekran Alıntısı1.PNG 8,9 KB · Görüntüleme: 34