WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 17 Ağustos 2023 #1 Yaptığım Python projemi Discord'da bot olarak kullanabilir miyim? Nasıl yaparım?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.064 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Demek istediğinizi anlayamadım ama evet Python kütüphanesi kullanarak bir Discord botu yapabilirsiniz.
Demek istediğinizi anlayamadım ama evet Python kütüphanesi kullanarak bir Discord botu yapabilirsiniz.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 17 Ağustos 2023 #3 iKayraOnur dedi: Demek istediğinizi anlayamadım ama evet Python kütüphanesi kullanarak bir Discord botu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Örneğin bir Python uygulaması olsun bunu discord'a entegre ederek discord içerisinde komut vererek çalıştırabilir miyiz?
iKayraOnur dedi: Demek istediğinizi anlayamadım ama evet Python kütüphanesi kullanarak bir Discord botu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Örneğin bir Python uygulaması olsun bunu discord'a entegre ederek discord içerisinde komut vererek çalıştırabilir miyiz?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.065 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 WindowsMan dedi: Örneğin bir Python uygulaması olsun bunu Discord'a entegre ederek Discord içerisinde komut vererek çalıştırabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok gensl bir soru soruyorsunuz. Evet Python ile Discord botu yazılabiliyor ama hangi kütüphane ile ne uygulaması yaptınız? Sonuçta her alan için yapamazsınız. Mesela request işlemleri içinse entegre etmeniz mümkün.
WindowsMan dedi: Örneğin bir Python uygulaması olsun bunu Discord'a entegre ederek Discord içerisinde komut vererek çalıştırabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok gensl bir soru soruyorsunuz. Evet Python ile Discord botu yazılabiliyor ama hangi kütüphane ile ne uygulaması yaptınız? Sonuçta her alan için yapamazsınız. Mesela request işlemleri içinse entegre etmeniz mümkün.