Python Pyautogui kütüphanesi oyunda çalışmıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz @Akif9748 hocam @Affansen hocamın da katkılarıyla 2 tane rehber yayınladı. Arduino ile direksiyon ve 6+1 H vites için. Ben başka bir yolla bunu deniyordum. Kısmen de başarılı oldum. Devreyi butonlu gibi düşünün. vites 1'e taktığımda Arduino seri monitöre 1 yazıyor. Pyautogui kütüphanesi onu okuyup klavyede benim atadığım bir tuşa basıyor. Şuan Google'da Minecraft'ta vs çalışıyor ama ETS2'ye gelince çalışmıyor. Sanırım bunun için Arduino'yu joystick gibi tanıtmam gerek. Ama elimdeki klon(CH340 çipli) Arduino. Bunu başka türlü çalıştırmanın bir yolu var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

@Akif9748 hocamın rehberlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Direksiyon için.
Vites için.

Hocam bu çok zor görünmüyor. Akşam deneyeceğim. Çok teşekkürler.
@Akif9748 hocam kusura bakmayın ama bunu da beceremedim. Şuan da arduino ile c++ haberleşmesini ve c++ ile klavye haberleşmesini araştırıyorum. Bakalım oradan bir şey çıkacak mı?

Son düzenleme:
Hocam flip yazılımını yükledim fakat orada atmega 328p görünmüyor. Sanırım yapamayacağım.
328P hangi mikrodenetleyici?

Bu arada, yanlış hatırlamıyorsam flip ile falan uğraşmaya gerek yoktu. DFU moda geçirip HEX attıktan sonra hazır oluyordu. Tabi DFU mod CH340 ve bazı kartlarda olmuyor.

328P hangi mikrodenetleyici?

Bu arada, yanlış hatırlamıyorsam flip ile falan uğraşmaya gerek yoktu. DFU moda geçirip HEX attıktan sonra hazır oluyordu. Tabi DFU mod CH340 ve bazı kartlarda olmuyor.

Hocam elimdeki kart bu. Mikrodenetleyicisi Atmega 328p. USB seri dönüştürücüsü CH340. Sanırım bu kartta olmuyor.

Evet, onlarda olmuyor. İçindeki çipten dolayı.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Emre Konca'nın TürkDuino videosunda kendi arduino'sunu yaparken oda CH340 çipini kullanıyordu. Ama videoda "Buradaki CH340, orijinal arduinolardaki 16u2 ile aynı çalışacak" demişti. Sanırım aynı görevi görüyor ama DFU moda geçemiyor.

Aynı görevi görüyor, ama farklı. Mesela fark ettiyseniz benim dediğim modelde 2 takım halinde header (erkek pin) var. CH340 modelinde ise tek takım halinde. O ikinci header ile o iş yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…