5 581710 Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 722 Makaleler 2 Çözümler 6 27 Şubat 2023 #11 DüşünenVarlik dedi: Ayrıca SSL hatasından sonra "wasm mimetype unsupported on that System, trying to correct" hatasını alıyorum. Linux kullandığımdan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çevirisinde "wasm mimetype bu sistemde desteklenmiyor düzeltilmeye çalışılıyor" gibi şeyler söylüyor bununla ilgilide bir video buldum hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam yardım edemediysem kusura bakmayın.
DüşünenVarlik dedi: Ayrıca SSL hatasından sonra "wasm mimetype unsupported on that System, trying to correct" hatasını alıyorum. Linux kullandığımdan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çevirisinde "wasm mimetype bu sistemde desteklenmiyor düzeltilmeye çalışılıyor" gibi şeyler söylüyor bununla ilgilide bir video buldum hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam yardım edemediysem kusura bakmayın.
DüşünenVarlik Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 14700hx 4070 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #12 Asıl siz benim kusuruma bakmayın zamanınızı aldım. Elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ederim hocam
Asıl siz benim kusuruma bakmayın zamanınızı aldım. Elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ederim hocam