4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 9 Ağustos 2022 #1 Merhaba, modülü kullanmaya yeni başladım, o yüzden biraz yeniyim. İnternetten saat başı veri çeken bir program hazırlıyorum. Fakat while döngüsüne girdiğinde önce yanıt vermiyor, sonrasında ise kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, modülü kullanmaya yeni başladım, o yüzden biraz yeniyim. İnternetten saat başı veri çeken bir program hazırlıyorum. Fakat while döngüsüne girdiğinde önce yanıt vermiyor, sonrasında ise kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Use PyQt's QThread to Prevent Freezing GUIs – Real Python In this step-by-step tutorial, you’ll learn how to prevent freezing GUIs by offloading long-running tasks to worker QThreads in PyQt. realpython.com Artı 0 Eksi
Use PyQt's QThread to Prevent Freezing GUIs – Real Python In this step-by-step tutorial, you’ll learn how to prevent freezing GUIs by offloading long-running tasks to worker QThreads in PyQt. realpython.com