BretyTR38 Picopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, Replit'ten çalışma yapıyordum ve 'repl process died unexpectedly: Exit status 2' hatası ile karşılaştım. Sorunu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Arkadaşlar, Replit'ten çalışma yapıyordum ve 'repl process died unexpectedly: Exit status 2' hatası ile karşılaştım. Sorunu nedir?
Çözüm user.cs 8 Haziran 2022 BretyTR38 dedi: Arkadaşlar, Replit'ten çalışma yapıyordum ve 'repl process died unexpectedly: Exit status 2' hatası ile karşılaştım. Sorunu nedir? Eki Görüntüle 1412922 Genişletmek için tıkla... "main.py" isminde bir dosyaya ihtiyacınız var. "1.py" dosyasının içindeki komutları oluşturduğunuz "main.py" dosyasına taşıyın.
BretyTR38 dedi: Arkadaşlar, Replit'ten çalışma yapıyordum ve 'repl process died unexpectedly: Exit status 2' hatası ile karşılaştım. Sorunu nedir? Eki Görüntüle 1412922 Genişletmek için tıkla... "main.py" isminde bir dosyaya ihtiyacınız var. "1.py" dosyasının içindeki komutları oluşturduğunuz "main.py" dosyasına taşıyın.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 8 Haziran 2022 #2 BretyTR38 dedi: Arkadaşlar, Replit'ten çalışma yapıyordum ve 'repl process died unexpectedly: Exit status 2' hatası ile karşılaştım. Sorunu nedir? Eki Görüntüle 1412922 Genişletmek için tıkla... "main.py" isminde bir dosyaya ihtiyacınız var. "1.py" dosyasının içindeki komutları oluşturduğunuz "main.py" dosyasına taşıyın. Artı 0 Eksi Çözüm
BretyTR38 dedi: Arkadaşlar, Replit'ten çalışma yapıyordum ve 'repl process died unexpectedly: Exit status 2' hatası ile karşılaştım. Sorunu nedir? Eki Görüntüle 1412922 Genişletmek için tıkla... "main.py" isminde bir dosyaya ihtiyacınız var. "1.py" dosyasının içindeki komutları oluşturduğunuz "main.py" dosyasına taşıyın.