Bu konu hakkında hiçbir Türkçe kaynak bulamadım. İngilizce kaynaklarda tam anlatmamış, her neyse olayı anlatıyorum ben bir banka programı yaptım ve bu programda bakiye = 10000 dedim işte para çek para yatır falan örneğin 5000'e düştü ben bunu while döngüsünün içinde.
if (işlem ==5):
Dedim buna ne eklersen bakiyeyi saveleyebilirim?
JSON kullanabilirsiniz. Bir dictionary içine işlemi yapan kullanıcının adını ve bakiyesini kaydedip bunu da JSON'a yazdırabilirsiniz. Daha sonra okuyup işlem de yapabilirsiniz.
Örnek kodlar için aşağıdaki siteye bakabilirsiniz.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
Json kullanabilirsiniz. Bir dictionary içine işlemi yapan kullanıcının adını ve bakiyesini kaydedip bunu da Json'a yazdırabilirsiniz. Daha sonra okuyup işlem de yapabilirsiniz.
Örnek kodlar için aşağıdaki siteye bakabilirsiniz.