arda.cakir Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Bu kodu çalıştırdığımda sayfa açılıp kapanıyor. Sayfaya ulaşamıyorum. Her şey en son sürümde. Windows kullanıcısıyım. Bu kodla Instagram sayfasını açmaya çalışıyordum.
Bu kodu çalıştırdığımda sayfa açılıp kapanıyor. Sayfaya ulaşamıyorum. Her şey en son sürümde. Windows kullanıcısıyım. Bu kodla Instagram sayfasını açmaya çalışıyordum.
Çözüm AhmetKnKc 3 Ocak 2023 arda.cakir dedi: Maalesef işe yaramadı sayfa açıldığı an kapanıyor. Eki Görüntüle 1621709 Denedim fakat bu şekilde açıldığı an kapanıyor site. Genişletmek için tıkla... Açıldığı an kapanıyorsa Python kodunuzun en sonuna boş input() metodunu koyup dener misin?
arda.cakir dedi: Maalesef işe yaramadı sayfa açıldığı an kapanıyor. Eki Görüntüle 1621709 Denedim fakat bu şekilde açıldığı an kapanıyor site. Genişletmek için tıkla... Açıldığı an kapanıyorsa Python kodunuzun en sonuna boş input() metodunu koyup dener misin?
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 4 Ocak 2023 #11 arda.cakir dedi: Teşekkür ederim Hocam peki input() yazmadan bir çözümü var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Python dosyasını VS Code terminalinden çalıştırdığınız için böyle. CMD üzerinden çalıştırıp dener misin? Artı 0 Eksi
arda.cakir dedi: Teşekkür ederim Hocam peki input() yazmadan bir çözümü var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Python dosyasını VS Code terminalinden çalıştırdığınız için böyle. CMD üzerinden çalıştırıp dener misin?
KS KS arda.cakir Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #12 AhmetKnKc dedi: Muhtemelen Python dosyasını VS Code terminalinden çalıştırdığınız için böyle. CMD üzerinden çalıştırıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
AhmetKnKc dedi: Muhtemelen Python dosyasını VS Code terminalinden çalıştırdığınız için böyle. CMD üzerinden çalıştırıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef.
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 4 Ocak 2023 #13 arda.cakir dedi: Olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Vallahi Python pek kullanmıyorum net bir cevabım yok. Eğer istersen input yerine yine kodun en sonuna aşağıdaki kod gibi bir şey ekleyebilirsin. Python:Panoya kopyala while True: Pass Fakat bu CPU'yu kaşıkla yiyecektir. Time kütüphanesini import edip aşağıdaki şekilde de kullanabilirsin. Python:Panoya kopyala import time while True: time.Sleep(3) Bunun haricinde aklıma gelen pek bir çözüm yok. Artı 0 Eksi
arda.cakir dedi: Olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Vallahi Python pek kullanmıyorum net bir cevabım yok. Eğer istersen input yerine yine kodun en sonuna aşağıdaki kod gibi bir şey ekleyebilirsin. Python:Panoya kopyala while True: Pass Fakat bu CPU'yu kaşıkla yiyecektir. Time kütüphanesini import edip aşağıdaki şekilde de kullanabilirsin. Python:Panoya kopyala import time while True: time.Sleep(3) Bunun haricinde aklıma gelen pek bir çözüm yok.