Faruk Topaloglu Decapat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 11 9 Kasım 2021 #1 Python için Selenium kütüphanesini indirmeye çalışıyorum fakat bir çeşit dizin hatası alıyorum, ne olduğunu da anlayamadım bir türlü. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Python için Selenium kütüphanesini indirmeye çalışıyorum fakat bir çeşit dizin hatası alıyorum, ne olduğunu da anlayamadım bir türlü. Yardımcı olur musunuz?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 9 Kasım 2021 #2 Kod:Panoya kopyala pip3 install selenium şeklinde dener misin. Artı 0 Eksi
KS KS Faruk Topaloglu Decapat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 11 9 Kasım 2021 #3 qelos dedi: Kod:Panoya kopyala pip3 install selenium şeklinde dener misin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi denedim şunu veriyordu; en allta yazan komutu yazıp pip insatll yazdıktan sonra da inavalid syntax veriyor hicbir sekilde python ı çalıştırmamama rağmen. Dosya Ekleri denedim 1.png 43,4 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
qelos dedi: Kod:Panoya kopyala pip3 install selenium şeklinde dener misin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi denedim şunu veriyordu; en allta yazan komutu yazıp pip insatll yazdıktan sonra da inavalid syntax veriyor hicbir sekilde python ı çalıştırmamama rağmen.
qusH Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 220 Çözümler 5 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #4 Pip versiyonun eski olduğu için olabilir. Önce Pip'i güncelle daha sonra tekrar dene. Python:Panoya kopyala pip install --upgrade pip Artı 0 Eksi
Pip versiyonun eski olduğu için olabilir. Önce Pip'i güncelle daha sonra tekrar dene. Python:Panoya kopyala pip install --upgrade pip
KS KS Faruk Topaloglu Decapat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 11 20 Kasım 2021 #5 qusH dedi: Pip versiyonun eski olduğu için olabilir. Önce Pip'i güncelle daha sonra tekrar dene. Python:Panoya kopyala pip install --upgrade pip Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler Artı 0 Eksi
qusH dedi: Pip versiyonun eski olduğu için olabilir. Önce Pip'i güncelle daha sonra tekrar dene. Python:Panoya kopyala pip install --upgrade pip Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler